1.bölüm

35 0 0
                                    

"Anne biliyorsun adam taktı kafayı bana geçirmiyor dersi."
-....
"Ah evet evet
Stres ve Çatışma Çözme Yöntemlerinin hocası."
-....
"Hayır çalışıyorum derse hoca da bunu biliyor ama neymiş efendim stresle başa çıkmada başarısız iken nasıl beni dersten geçirirmiş."
-....
"Tabiki stresimle başa çıkmanın bir yolu var babamın okul bitince Adanaya geleceksin baskısından vazgeçmesi."
-..!
"Pekala demek babam vazgeçmeye yanaşmıyor kaderime razı gelirim ve bi kaç sene daha okulun bitmesini beklerim."
-!!!
"Ah sakin ol sultanım seni kıracağıma kafamı kırarım kapatıyorum gidip yenmem gereken bi ders var ah yani geçmem gereken bir ders. Ararım yine öpüyorum çok!"

Sonunda kapatabilmiştim telefonu. Anneme okul bitmedi diye yalan söylemek hoşuma gitmiyor okul 7 ay önce bitti ama bunu onlara söyleyemen. Beni buna mecbur bırakan babam. Okulu bitir Nehir, kliniğini Adana da aç Nehir! Nehir Nehir Nehir...
Aslında bunlar yine yapılacak şeyler benim asıl kaçtığım beşik kertmem Deniz. Evet evet bu devirde hala beşik kertmesi kaldı. Son beşik kertmesi bükücü benim. Bu konuyu bildiğimi ailem bilmiyor bir beşik kertmesi olduğunu Deniz denen insan da bilmiyor. Sen nerden biliyorsun derseniz annemlerin kapısını dinlemiştim. O zamanlar 10 yaşındaydım annemler bana kardeş yapmak istiyor idi bende kardeş istemediğim için çocuk yapmasınlar diye kapılarını dinler gerekli yerde korktum diyip yanlarına yatardım. Ve müdahale etmiş olurdum. İşte yine o günlerden biriydi kapı dinliyordum benden bahsediyorlardı ve kertiş Denizden o zamanlar kertme Deniz yerine kertiş Deniz derdim. Konuya geri döner isek biz daha doğmadan hatta daha annem babam evli değilken Denizin babası ile babam kendi aralarında ilerde birinin çocuğu kız birinin erkek olur ise evlendirelim diye anlaşmışlar. Arada kurban olan biz. O gece babam Denizlerin o hafta bize geleceğini ilk tanışmamızın böyle olacağından bahsediyordu. Annem o niyetle tanışmanın küçük yaşta saçma olduğunu dese de babam zaten Nehir arkadaş diye tutturdu oyun arkadaşı olacaklar Ezgim. Evlilik konusunu yalnızca biz bilecegiz onlar çocuk diye annemi ikna etti. Ağlayarak odama döndüğümde Denizi görmeden nefret etmiştim. Ve Denizler geldiğinde onunla karşılaşmamak için okulda gezi isteriz diye tutturup İzmire gezi organize etmiş Adana dan bi hafta uzaklaşmıştım. Doğal olarak kertişi görmemiştim. Bi kertiş senelerdir evime gitmeme engel. Çünkü ben evlenmek istemiyorum. Bağlanmak dizginlenmek istemiyorum. Ben Asi Nehir olarak gayet mutluyum. Belki kendi kendime gelin güvey oluyorum ? Belki kertişle karşılaşsak ben onu oda beni beğenmeyecek sevmeyecek ve bu iş olmayacak. Yaşım daha 24 ve ben aman zaten beni belki sevmez diyip risk almak istemiyorum. Size birazda kendimden bahsedeyim.
Ben Asi Nehir İlhan 17 Eylül 1993 yılında Adana da doğdum. Baya baya minyonum. 1.58 boyunda 53 kilo kahverengi gözlü siyah saçlı normal esmer bir kızım. Bende demek isterdim 170 boylu 48 kilo kumral mavi gözlüyüm demeyi ama değilim. Naparsınız genler ve Allah vergisi. Minyonlar için yerin altında bi bu kadar daha var denir evet doğru yerin altında benden bi tane daha var. Allah bi yerden almış bi yerden vermiş. Verdiği kısım Zekam. Neyse bu konuda kendimi övmeyeceğim..
Boğaziçi Üniversitesi psikoloji bölümünü bitirdim bunu ailem bilmese de  bitti işte. Annem ve babam avukat ortak bir büroları var Adana da. O kadar zıtlar ki. Bunlardan daha sonra bahsederiz. Yine konudan konuya atladım ve cok konuştum şimdi katılmam gereken bi yarış var o yüzden şimdi gidiyorum bana şans dileyin.

NEHİRHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin