57.bölüm "Öküz.. ne saçımı çekiyorsun"

124 18 8
                                    

(Medyadaki şarkıyı dinleyebilirsiniz )

Bir ses duymuştum. Zar zor gözlerimi açtım. Kafamı yana çevirdiğimde jacob yoktu. Yavaşça yataktan kalktım. Pencere'den dışarıya bakmıştım. Ama dışarıda jacob'ı görmeyi beklemiyordum. Dışarıda ne işi vardı ki bunun hemen üstüme bir şey alıp dışarıya çıktım. Tek başına yürüyordu ben de Onu takip etmeye başladım.

............................

Deniz kenarına kadar gelmişti. Ve beni hiç fark etmemişti. Bir anda olduğu yerde durdu
5 dakika orada bekledi. Niye orada duruyordu ki? Burada ne işi var vardı ki? Birisini mi bekliyordu?
Kendi başına orada duruyordu kimsede gelmemişti. Ben de dayanamayıp yanına gitmek için hızlı adımlarla ilerledim. Arkası bana dönükken yanına geldiğimde "jacob" dememle bir anda arkasını dönmesi bir oldu. Şaşırmış gibi bir kaç saniye bana baktı. Korkarak Gözlerini etrafta gezdirdi. Sanırım birisinin olup olmadığına bakıyordu. En son arkasına bakıp tekrar bana baktı.
"Senin ne işin var burada?" dedi "asıl senin ne işin var?" dedim sinirli şekilde bana baktı. "Sen benimi takip ettin?" dedi bir kaç saniye sonra sinirli ifadesi gitti. Hızlı adımlarla bana doğru yaklaşırken etrafına bakıyordu. Yanıma gelip kolumdan tuttu. sanki acele edermiş gibi hızlı adımlarla giderken beni de sürükledi "buraya gelmemen gerekiyordu" "ya jacob ne oluyo" dedim ama beni dinlemeden bir kaç adım daha gitti. Ben de olduğum yerde durup boştaki elimle kolundan tuttum ve durmasını sağladım. Kafasını bana çevirdi ben de ona bakarak "soruma cevap ver" dedim kaşlarımı çatarak "buraya gelmemen gerekiyordu neden beni takip ettin" dedi biraz yüksek bir sesle "soruma soruyla cevap verme" dedim. Bana bakarak nefes aldığında yürümeye devam etti. Ben de hırsla kolumu elinden çektim. Arkasını dönüp bana baktı. "YETER ARTIK JACOB!!! BIKTIM SENİN YALANLARINDAN!!!" yüksek sesle bağırmıştım. "Ne yalanı chloe" dedi ve bu da benim daha çok sinirlenmeme neden oldu "ANLAMIYOR MUYUM SANIYORSUN!!" gine bağırarak
"Ben aptal değilim jacob" bu sefer sesimi kısmıştım. Jacob bana bakarak "chloe sana daha sonra herşeyi anlatırım hemen buradan gitmemiz gerekiyor" dedi. Ben kaşlarımı çatıp kollarımı göğsümde birleştirdim. "Ben hiç bir yere gitmiyorum" dedim inadına jacob bana bakıp "o zaman bunu sen istedin" dediğinde daha ne olduğunu anlamadan bir anda belimden tutup beni omzuna aldı. Yürümeye başlarken ben onun sırtını yumruklamaya başladım. "Ne yapıyosun ya bıraksana beni" dedim ama o hiç bir şey demeden yürümeye devam ediyordu ben gine sırtını yumruklarken "öküz müsün ya bıraksana beni!!" "kulağımın dibinde ne cırlıyosun ya bir sus" dedi bende inadına daha çok bağırdım "o zaman bırak beni!!" "senin yüzünden sağar olursam bana sen bakıcaksın" dedi "çok beklersin" dediğim de gülmeye başladı. "Ne gülüyosun be" dedim ama cevap vermemişti. Ben de iki elimle sırtına hızlıca vurdum. Bir anda gülmesi durdu ve inledi. Bir kaç saniye sonra hala inlerken eliyle saçımı çektiğinde ben de inledim. "Öküz.. ne saçımı çekiyorsun" elimi omzuna koyup onu ittirmeye çalıştım. Ama olmuyodu bu sefer kurtulmak için çırpınırken bir anda belimden tutup beni indirdi. Arkama baktığımda beni eve getirmişti bile Ben ona hiç bir şey demeden bir kaç saniye bakarken o bana gülümseyip elimi tuttu. Beni kapının önüne kadar götürüp kapıyı ikinci çalışında chris açtı. Bize şaşırmışçasına bakarken jacob eve girdiğinde benide çekerek eve soktu. Hala ben hiç bir şey demeden ona bakarken o da bana hiç bir şey demeden evden çıktı.

Hiiii ben geldim kdndkdn sizi çok özledim ben de dayanamayıp bölüm yazdım. vaktim olmadığı için bu kadar yazabildim bu bölümü saat 2 de attığım için sabah okursunuz

Öpüldünüz ;*

imkansız gibi || Jacob Sartorius Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin