musíme jí to říct

1.2K 73 0
                                    

Pohled Sasukeho:

Zeptal jsem se Naruta jestli u mě nechce přespat, kejvl, a políbil mě. když jsme se přestali líbat, tak jsem mu řekl, že by jsme zítra měli zajít za Sakurou, a všechno jí to říct. Potom jsme šli spát. Naruto usnul jako první, a já ho políbil na krk.

Pohled Naruta:

Ráno jsem se zbudil jako první, a rozhodl jsem se že Sasuekmu udělám míchaný vajíčka k snídani. Když se Sasuke probudil, tak jsem mu odnesl do postele vajíčka, políbil jsem ho na čelo sedl jsem si k němu chvilku jsme si povídali. Když dojedl tak jsme šli za Sakurou. Když jsme byli před Sakury domem, tak Sasuke zaklepal, a já z toho měl špatný pocit, bál jsem se že Sakura s námi už nebude mluvit. Když Sakura otevřela dveře vypadala šťastně, řekla ať jdeme dovnitř. Oba dva jsme se omulivili že jsme jí neřekli, že spolu chodíme. Sakura odpověděla šťastným hlasem že jí to nevadí že jí to teda nejdřív naštvalo že jsme jí to neřekli, ale potom byla šťastná.

Pohled Sasukeho:

Byl jsem moc rád že Sakuře to nevadí. Když jsme odešli od Sakury, tak jsme z Narutem šli na ramen. Potom když jsme dojedli, tak jsme šli opět ke mě. před mým domem mi Naruto řekl že mě miluje, a políbil mě. Já mu taky řekl že ho miluju.

Nový začátek/sasunaruKde žijí příběhy. Začni objevovat