LV.

1.2K 85 16
                                    

// Everyday feels like a battle and I always get hurt
I was frequently told violence was never the answer //

O niečo som si naozaj silno buchol hlavu. ,,Kurva..." Otvoril som oči a pohľad mi naskytol na cestu predo mnou. Zaostril som a uvedomil som si, že som v aute. Pozrel som sa vedľa seba. Otec spokojne šoféroval. ,,Kam ideme?! Prečo som v tvojom aute?! Kam kurva ideme?!" Zreval som po ňom.

,,Do Dánska predsa, Harry." Usmial sa. Myslel som, že mu rozjebem ksicht.

,,Zastav." S roztrasenými rukami som sa pokúšal otvoriť. Všimol som si, že mám obviazané zápästie. ,,Čo sa mi stalo?" Svoj pohľad som premiestnil na otca.

,,Spadol si na sklo. Rozbil si fľašu." Povedal.

,,Zastav." Povedal som. Otec len pridal. ,,Povedal som Zastav!" Zvýšil som hlas.

,,Ale no Harry. Už sme takmer na letisku. Všetko je zariadené." Povedal spokojne.

,,Na... Nie... Nie, nie, nie, nie, nie!" Prstami som si vošiel do vlasov. ,,Ja vystupujem!" Chcel som otvoriť, no dvere boli zamknuté. Mikal som s kľúčkou. Nešlo to. ,,Otvor tie zasrané dvere!" Zhúkol som po otcovi. On odstavil auto pri lesnej cestičke. V ruke zovrel volant. Pozrel na mňa a nečakane ma schmatol za vlasy tak, aby som mu hľadel do očí. Do tých mojich sa tlačili slzy.

,,Láskavo prestaň robiť divadlo!" Odsotil mi hlavu a ja som si ju buchol a okienko. Otec vyparkoval a pokračovali sme v ceste. Pokúšal som sa neplakať.

,,Kde mám mobil?" Spýtal som sa ho.

,,Neviem, ale dostaneš nový." To si robí srandu? Ja neviem ani heslo na môj instagram a ani neviem Louisove číslo! A on inú sociálnu sieť ako instagram nemá! Ja sa s ním nemám ako skontaktovať. Tak toto je v riti! Toto je naozaj v riti!

———————

Vote & Comment!

Love ya'll.

Unreachable [L.S.]Where stories live. Discover now