9. I slept with him

540 69 11
                                    

,,Co tu děláš? Zmiz mi z očí, nechci tě tu vidět'' řekl naprosto klidně. Přišlo mi, jako by měl zarudlé oči. Pil snad? Možná byly i trochu napuchlé. Takže brečel? Myšlenky se mi hromadily v hlavě a na tváři jsem měl nevěřícný výraz, když jsem uslyšel, jak tenhle milý a citlivý chlapec vypustil z úst něco takového.

,,Počkej, všechno ti vysvětlím!" vykřikl jsem, ale on odvrátil pohled k zemi a již zavíral dveře.

,,Ne, prosím! Alespoň si mě vyslechni!" prosil jsem a zastavil ho v zavírání dveří svým tělem, které jsem do mezery nacpal. Vtrhl jsem mu do bytu a v tu ránu se objevil jen pár centimetrů před jeho obličejem. Stál jsem před ním a hleděl do jeho překvapeného, leč stále naštvaného obličeje. Bere se tohle jako narušení soukromí? Nah, čert to vem, pomyslel jsem si a horlivě jsem vzal jeho tvář do svých dlaní a náruživě ho políbil.

Nečekal to. Byl naprosto zaskočen a stál tam jako socha. Neodtahoval se, ale zároveň ani nespolupracoval. Nevěděl jsem, jestli mu to třeba není nepříjemné, ale to by se odtáhl, ne? Každopádně po chvíli z něj ten prvotní šok opadl a on mi začal polibky nejistě oplácet.

Avšak se mě zmocnila touha a já dovolil svým rtům pokračovat dále než by měly. Horlivě jsme se líbali a já ho pomalými kroky vedl k němu do pokoje. Přitom jsme ze sebe strhávali co nejvíce kusů oblečení.

Po značné chvíli jsme se ocitli na posteli. On bez trika a s kalhoty a já už jen v boxerkách. Byl doslova přenádherný. Bílá hladká pokožka, ne příliš hubené ani ne mohutnější tělo bylo přede mnou odhalené a dávalo díky svým kulatým bokům a lehce vystouplým žebrům vzhled ženskosti.

I přesto vypadal jak anděl. Prsty jsem přejel po jeho žebrech a pokračoval až k hrudníku, po kterém jsem přejel dlaní. Jeho pokožka skoro až hořela a díky jeho dechu se jeho hrudník prudce zvedal. Po chvíli se zase uklidnil.

,,Jsi tak krásný'' pověděl jsem mu mezitím, co jsem se k němu skláněl, abych ho mohl přímo doprostřed jeho hrudníku políbit. Jen se nad tím zasmál a pohladil mě po vlasech. Tu noc jsem brečel štěstím, křičel slastí, vzdychal pod náporem vzrušení a prosil o další dávky toho úžasného pocitu.

Byla to snad ta nejúžasnější věc, jaká se mi zatím kdy v životě stala. I přes mou znatelnou nezkušenost se mnou Taeyong neměl problém vyzkoušet a naučit mě všechno, co mě jen napadlo a co by mi mohlo být příjemné. Strávili jsme celé odpoledne v posteli jen milováním se.

Prove ItKde žijí příběhy. Začni objevovat