5.bölüm

112 2 0
                                    

-Berk'in Anlatımı-

Onu arka koltuğa yatırıp kendimde sürücü koltuğuna geçtim.Evet şuan yine Rüya ile birlikteyim.Arabayı çalıştırıp kendi evime sürmeey başladım.Dikiz aynasından ikide bir ona bakıyordum.Kucağımda sızmıştı.Ne güzel uyuyordu öyle.Ama ona kızgındım çünkü kısa bir kıyafet giymişti ve bara gitmişti.Ama sonra tekrar o yüzünde baktım.Ağlamayı hak etmeyen biriydi o.Ne ara ona bu kadar ilgi duymaya başladım.Sayıyorum okulunu dondurunca bende dondurdum.Gizli notlar bıraktım ve o bunu öğrendi.Saçmalama Berk sen aşık olacak biri değilsin.Eve geldiğimizde oturduğum yerden inip onu tekrar kucağıma aldım ve arabayı kilitleyip eve girdim.Lambayı açmadan direk merdivenlere yöneldim.Odamın kapısına geldiğimde kapıyı açtım.Yatağa nazikçe bırakıp üstüne siyah battaniye örttüm.Üstümü değiştirip eşofman ve tişört giydim.Yanına gidip battaniyenin içine gidim.Kolumdan destek alarak ou izlemeye başladım.Gözleri masum ve temiz bakıyordu ama bir o kadar geçmiş yılların öfkesini hala taşıyordu.Gözlerim ağırlaşmaya başladığında daha fazl dayanamayıp kendimi uykuya teslim ettim.

-Rüya'nın Anlatımı-

Sabah uyandığımda üzerimde bir ağırlık hissettim.Sağıma baktığımda.Hayır olamaz dimi.Bu Berk olamaz.Tekrar gözlerimi açıp kapayıp tekrar baktığımda Berk'i beni izlediğini gördüm.Kafamı tutup kalkmaya çalıtığımda başımın dönmesiyle yeniden yatağa yattım.

-Benim ne işim var burda.

-Dün sarhoştun bende buray getirdim.Açıkçası bir tane Jack Daniels şişesini bitirmiştin.

-Ben mi.

-Evet.

-Şey benim karnım acıktı.

-Ben giyiniyim sonra senin eve gideriz üstünü değiştirirsin.Sonra dışarıya kahvaltı yemeğe gideriz.

-Gerçekten mi.Çok sağol.

Berk'e sarıldığımda sonradan bunun saçmalık olduğunu anlayıp ayrıldım.Yüzünde baktığımda anlamını çözemediğim bir tebessüm vardı.Ayağa kalkıp elimi alnıma koydum.Önce sağa sonra sola bakındıktan sonra Berk'e döndüm.

-Banyo nerde.

-Odadan çık hemen karşıda.

-Teşekkürler.

Odadan çıkıp heen banyoya girdim.Yüzümü yıkadım ve tekrar odaya dödüğümde Berk üstünü değiştiriyodu.Hemen aramı dönüp gözlerimi kapadım.

-Çok Çok pardon.

-Sorun değil gel.

Gözlerim kapalı gelirken bir şeye çarptığımı hissettiğimde gözlerimi açıp çarptığım şeye baktım.Şuan Berk'le burun burunaydık.Gözlerimi gözlerine diktiğimde gözleri dudaklarımdaydı ve yakınlaşmaya başladımıştı.Nefesini dudaklarımdanda hissettiğimde kafamı öne eğdim.Berk'in sesini duydum.

-Ben üzgünüm.

-Sorun değil.

-Hazırım çıkalım mı.

-Olur.

Berk'in evinden çıkıp arabasına bindiğimizdeeve kadar hç ses çıkmamıştı.Eve geldiğimizde Berk'e salonda otumasını ve 10 dakikaya geleceğimi söylemiştim.Yukarı çıkıp kısa bir duş aldıktan dolabımı açıp siyah şortumu ve beyaz salaş tişörtümü giydim.Saçlarım ıslak olduğu için topuz yaptım.Rimel sürüp telefonumu alarak odamdan çıktım.Salona geldiğimde Berk televizyon izliyordu.

-Ben hazırım.

Berk kısa süreli bana bakıp televizyonu kapattı.Ayağa kalktığında siyah Toms marka ayakkabılarımı ayakkabı dolabından alıp giydim.Evden çıktığımızda kapıyı kilitleyip arabaya bindik.Yola çıktığımızda.

-Nereye gidicez.

-Sürpriz.

-Söylesene.

-Rüya sence sürpriz söylenir mi.

-Öf tamam.

Radyoyu çıp kanalları dolaşmaya başladığımda kanalların birinde durdum.Çünkü sevdiğim gruplardan biri olan Yüksek Sadakat'ın taptığım şarkısı Haydi Gel İçelim çalıyordu.Şarkıya bağırarak eşlik etmeye başladım.

Bugün çok yorulmuşsa,her yerde arayıp yinede bulamamışsan

O seni unutmuş,sen unnutamamışsan...

Kalbinin kuşu uçmuş,sen tutamamışssan...

Haydi gel,haydi gel içelim.

Derdini al da gel,haydi gel içelim.

Bu evrende bir tozsuntarih seni unutsun,haydi gel içelim.

Topla da gel,haydi gel içelim..

Hepsini al da gel,haydi gel içelim..

Mazi kalbinde yaraysa,unut artık ne varsahaydi gel içelim...

Yerlere düşelim,haydi gel içelim,yerlere düşelim...

Berk'e baktığımda benile birlikte şarkıya eşlik ediyordu.Şarkı bittiğinde son bateri bölümünü elimle taklit ettim.Berk'e yeniden baktığımda bna bakış gülüyordu.Ben gülemeye başladığımda arabayı kahkahalarımız doldurmuştu.

-Hey çarpıcaksın şimdi.Düzgün sür şu arabayı

-Senin gibi birinin yanımda varsa dikkatimin dağılması normal bir şey.

-Utandırmasan diyorum.

-Utanmasan diyorum.

-Uzatmasak diyorum.

-Geldik diyorum.

Arabadan gülerek çıktığımızda karşıdaki kafeye gittik.Kahvaltı menüsü isteyip beklemeye başladık.Msada sesizce otururken telefonumun  çalmasıyla bozuldu.Arayana baktığımda annemdi.Yüzüme gelen gülümsemeyle telefonu açtım.

-Alo annecim.

-Alo ben Derya hemşire.Siz Melte Işık'n kızı Rüya Işık mısınız.

-Evet ne  oldu anneme.

-Anneniz kaza yaptı ve durumu kritik.

-T-t-tamam.

Telefonu kapattığımdaağladığımın yeni farkına varmıştım.Berk'in yanıma gelip bana sorular sormasıyla daha fazla ağlayıp boynuna sarıldım.

-H-hastaneye gidiyoruz.

-Tamam.

Berk hesabı ödeyip yanıma geldiğinde beni koltuk altına aldı.Kafamı göğsüne yaslayıp ağlamaya başaladım.Arabaya bindiğimizde kafamı cama yaslayıp dışarıyı izlemeye başladım.Şuan tek düşündüğüm annem ve kardeşimdi.

YENİ BÖLÜM GELDİĞĞĞ :ds:das:d:sDas BU BÖLMÜDEN SONRA BERK VE RÜYA ARASINDA YAKINLAŞMALAR DAHA DA ARTICAK.

BORN TO DİEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin