Parti'de Cinayet

71 2 0
                                    






Ah,şu insanlar,ne kadar garip varlıklar. Yaz geldi malum diye kalktım sıcacık yatağımdan. Bugün de sitemizin en görkemli kişisi parti veriyor. Çok heyecanlı herkes. Saat 4'de başlayacakmış. Ben saat 2'de uyanmışım çünkü dün çok geç yattım.

   *Saat 4 Olur*


O görkemli evin bahçesindeydik,herkes çok eğleniyordu. Ta ki bir çığlık sesi duyana kadar. 2. Kattan birisi birisini aşağıya itmişti. Herkes çığlıklar içerisinde oraya koştu. Ölen kişiyi tanımıyordum ama onları çok iyi bilen 3 insan tanıyordum. Manikürcü kız,edebiyat hocası ve gitarcı Burak. Onlardan bu 4 kadın Hakkı'nda bilgi aldım. Gerçekten hiç masum değillermiş.


"1996 yılında onların Edebiyat Hocası bendim,çok iyi bilirim onları. Merve aralarından en cadısı. Zaten parti onun evindeydi. Oya'yı intihara sürükleyen bu 3 kızlar ise; Merve,Pelin ve Arzu.  Oya'yı öldürmek isteyen bu 3 kadın amaçlarının %50'sinden fazlasını kazandılar. Oya ise intikam için yeniden Sarmaşığa geldi. "



Bu sorgudan sonra için soğudu. Sanırım bu cinayet eğlenceli olacak.




-2. Bölüm Sneak Peek-

Oya'nın amaçlı Merve'ye ödetmekti. Bunu anlamıştım ama,Arzu neden böyle bir şey yaptı. Merve daha önceden bir cinayet işlemiş ama hapse girmemiş. Çünkü ona taciz etmiş. Merve'den tırsılır. Evine gittiğimde kırık tabaklar,kırık tablolar ve olayın yaşandığı yer yatak odası,Oray'a gittiğimde bir şırınga buldum. Zehirli bir şırıngaydı. Ve birisine vurulmuştu o şırınga. Sanırım şırıngayı vurduktan sonra camdan atmışlar,bunu sadece bir doktor yapabilir,yani katil Oya'mı?

Ufak Tefek CinayetlerWhere stories live. Discover now