Bölüm.23 "No stres, yes fantazi"

7.4K 410 238
                                    

Bölüm şarkısı ;  Simge Sağın- Ram ta tam

Bölüm şarkısı ;  Simge Sağın- Ram ta tam

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

   ⭐  

Bahar hemen gardiroptaki su mavisi kazağını alıp üzerine geçirdi ve üzerini hızla değiştiren Yavuz'a çevrildi. Genç adam siyah kazağını hızla üzerine geçirdikten sonra dağılan sarı saçlarına aldırmadan elini karısına uzattı.

"Saçlarını düzeltseydin," dedi Bahar dudak büzerek.

"Sonra.. Aşağıda neler oluyor öğrenelim, sonra!" dedi Yavuz.

Bahar kafasını olumlu anlamda salladı ve elele tutuştular. İkisi birlikte hızla yatak odasından çıktılar. Merdivenleri indiklerinde karşılarındaki manzara ile ikisi de küçük çaplı bir şok geçirdi. Şu an aşağıda Çolak ellerini beline koymuş, bezgin ifade ile onu süzen Hamit'e öfke ile bakıyordu.

"Bunu bana nasıl yaparsın, nasıl?" dedi Çolak yeniden bağırarak.

"Yine ne yapmışım, sevgili Çolak? Sabahın köründe niye çemkiriyorsun?" diye Hamit esnedi.

"Ya sen nasıl gidip Ömer İplikçi ile anlaşma yaparsın? Hani bendim senin stil danışmanın? Hani bütün dizayn işleri benim sorumluluğum altındaydı?" dedi Çolak.

"Çolak, manyak mısın sen? Lan sen kıyafet tasarımcısının, Ömer ayakkabı. İkisi çok farklı şeyler. Ayrıca ikinizde kendi alanınızda en iyisisiniz.." dedi Hamit.

"Beni ırgılamaz, profesör! Bana söylemen gerekirdi. Şu an sana tripliyim.." diye Çolak Hamit'in açıklaması ile biraz daha rahatlayarak kollarını göğsünde çaprazladı.

"Bunlar niye böyle?" diye Bahar kocasının koluna girip yavaşça fısıldadı.

"Bilmem. Bazen ben bile onları anlayamıyorum.. Babamın kaprizlerine sabrettiği tek kişi Çolak," dedi Yavuz sırıtarak.

"Şu an fesat düşünen bir tek ben miyim?"

"Saçmalama, Bahar. Şaka amaçlı şey etmiştim ben." diye Yavuz kolunu kızın elinden kurtardı ve parmaklarını parmaklarına doladı.

"Öf, bu mizahın bir gün beni öldürecek, kocacım.. Neyse, hadi onların yanına gidelim." dedi Bahar ve kocasının çenesine bir öpücük kondurdu.

Genç adam göz ucu kıza bakıp çarpık bir gülüş attıktan sonra kıkırdadı. Bahar'ın elini tuttu ve birlikte aşağıya doğru inmeye koyuldular.

"Çolak'cım, sanki sana ihanet edip başka tasarımcı ile iş birliği yaptım! Abuk sabuk konuşma!" dedi Hamit.

"Sen bana ihanet edemezsin, ben seni yarı yolda bırakırım, profesör!"

"Tamam, tamam. Sen haklısın. Hadi şimdi git kıyafet falan tasarla, canım benim." diye Hamit tuttuğu nefesi sıkıntı ile üfledi.

"Aaaaa, üstüme iyilik sağlık. Senin densizliğin yüzünden sabahın köründe çıktığım gibi buraya geldim. Aç geldim ben buraya, aç!" dedi Çolak elini havada sallayarak.

Karı vs Koca (oyun arkadaşım) | TamamlandıNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ