♥200♥

1.3K 43 2
                                    

Neyin peşinde olduklarını çok merak ediyordum. 

"Çocuk resmen arabayla çarpmış sen 'iyi ya romantik' diyorsun siz erkeklerin romantikliğe bakış açısı bu kadar olur işte."

Bakışlarım oldukça ince bir kız sesinin geldiği yöne çevrildiğinde yanındaki çocuk hararetli bir şekilde konuşmaya başladı. "Kızım illa birbirlerine çarpıp defterlerin yere dağılması sonra eğilip toplarlarken ellerinin değmesi mi gerekiyor? Gayet onlara özgü olmuş bence."

Kız gözlerini devirdikten sonra sokak köşesinden döndüklerinde kaşlarım hafifçe çatıldı. Bu sözler bana oldukça tanıdık gelmişti. Bu olaysa benim hayatımı başlatan günden bir parçaydı."

"Bir de aynı sınıfta çıkmışlar. Sınıfın kapısında da çarpışmışlar."

Olduğum yerde dururken önümden geçen iki kızdan sarışın olanın sesiyle bedenimi onlara doğru döndürüp arkalarından bakmaya başladım. "Açıkçası çok hareketli bir ilişkileri var." dedi kızılımsı saçlara sahip olan." İkisi de kıkırdadıktan sonra bir dükkana girdiklerinde aralanmış olan dudaklarımın arasından geçen hava ciğerlerime ulaşmak için çırpınmaya başladı. Sessizce yutkunduktan sonra kaşlarımı kaldırdım.

Ne oluyordu ya? 

"Hayır adam resmen şerefsizin oğlu" diye bağıran çocuğa döndü bakışlarım. Yanındaki kıza bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. 

"Düzgün konuş Damon hakkında yanına gelirse boynun simetrik bi şekilde iki parçaya ayrılır. "

Çocuk ters bir şekilde kıza baktıktan sonra "O vampirse biz de taksim çocuğuyuz." dediğinde kız gülecekmiş gibi oldu.  "Ayaz Barkın olmadığın sürece konuşmayı keselim bence."

Kız hızla ilerledikten sonra arkasında kalan çocuk kaşlarını çatarak kıza baktı "O kim lan?" 

"Kediciğin Aslancığı"

Kız açıklamasını yeterli bulup başka bir şey söylemedikten sonra apartmana girdiğinde çocuk homurdana homurdana otobüse bindi. Avuçlarımı tırnaklarken "Ne oluyor ya?" diye mırıldandım. Bizim hikayemiz neden dillerdeydi?

"Duman konser biletine oynuyoruz beyler!" diye bağıran bir ses duyduğumda korkak bakışlarımı olduğu yere çevirdim. Gelen her sesten korkuyordum çünkü hep bizimle alakalı oluyordu. Sokakta başka hiç bir ses gelmiyordu kulağıma. Ya gerçekten öyleydi. Ya da heyecanlı olduğum için öyle sanıyordum. 

"Ayazla ilk ve tek konserimiz duman konseriydi ve orada birlikte şarkı söylemiştik.

Çocuklar futbol oynamaya başlamışken on yaşlarında görünen bir çocuk resmen ayağıyla topu almaya çalışan çocuğa tekme attığında hakemmiş gibi oturmasına rağmen oyundan çok elindeki hamburgerle ilgilenen çocuk hızla kalkıp "Faul! Turuncu Kart!" diye bağırdığında isterik bir şekilde gülüp gözlerimi kapattım. 

Narkozun verdiği bir etki olabilir miydi acaba? 

"İlk öpücüğünü de erkekler tuvaletinde almış gel de şimdi büyülen bundan?"

Gözlerimi yavaşça aralayıp sesi aradığımda karşıdaki parkın banklarında otururken sesli sesli konuşan çifte çevirdim bakışlarımı. Bu kadar bağırmalarına rağmen onlara bakan tek kişi bendim. 

"Hayır kızım buna suni teneffüs yaparken almış ya!"

"O adı üstünde suni teneffüs." dediğinde çocuk onaylamadığını belirten homurtular çıkardı. Bu konuda Ayazla bir çok kavga içerisine girmiş Ayazın gıcıklığı yüzünden sinirlenmemle sonuçlanmıştı hepsi. Sorsan şimdi hala ilk öpücüğümü suni teneffüs yaparken aldığını iddia ederdi.

BENİMLE YAN REPLİKLERWhere stories live. Discover now