k a p i t e l s j u .

42 2 0
                                    

▬▬▬▬▬▬

kom hem.

▬▬▬▬▬▬
KAPITEL SJU.

kära bror,
kom hem.

jag lovade mig själv att inte gråta över dig. jag lovade mig själv att jag skulle vara stark för dig. för att när du vaknade skulle jag vara den första som log. inte som grät. jag skulle le mot dig och säga att jag älskade dig. nu vill jag inget annat än att släppa ut allt som mina föräldrar.
varför hände det här dig? varför kunde inte jag varit den som blev beroende. som var tvungen att dö.

jag stod bredvid din säng och beundrade dina bruna lockar när jag hörde pipet. det långa utdragna pipet som endast kunde betyda en sak. att ditt hjärta inte längre slog.
jag stod bredvid din säng när sjuksköterskorna kom inrusades. jag stod bredvid din säng när dem försökte chockstarta ditt hjärta. jag stod bredvid din säng när dem dödförklarade dig. jag stod bredvid din säng när våra föräldrar kom gråtandes. jag stod bredvid din säng när jag äntligen bröt ihop.

tårarna som byggts upp rann över kanten. snyftandes och hulkandes. jag drog i mitt hår. jag rev mig på bröstkorgen. jag skrek. jag ville inte hålla det inne längre. det är så overkligt. du är inte död. du får inte vara död. det är inte så det fungerar.

kära bror,
kom hem.

lämna mig inte.Where stories live. Discover now