Prostiile de pe Facebook

508 8 0
                                    

Se spune că cine nu are cont de facebook, practic nu are viața sociala și motivele ar fi ca ori este foarte urât/ã, iar dacă și-ar face cont pe acest site de socialiazare Mark Zuckerberg ar desfiinta site-ul ori este foarte gras/ă din cauza mâncării proaste ( pe care nu se poate abține să nu o mănânce de 27 de ori pe zi) și nu încape în poza de profil. Eu, însa, cunosc persoane fară cont de facebook care sunt la fel de apreciate în viața reală pe cât sunt alți apreciați in viața virtulă.

   Oricum, nu asta era ideea din acest capitol ci prostia de care abuzează unii și dovedesc că mai bine ar fi rămas în copaci, mâncând banane decât sa-și creeze cont de Facebook.

   Multe persoane posteaza chestii fară sens care nu ajută pe absolut nimeni și care stârnesc nervi altora care le citesc.

   Am observat că a îceput de ceva timp o modă cu "top-uri". O persoana scrie la status o postare gen: "La xx like-uri, top x fete/baieți frumoși/frumoase", apoi scrie că se simte plictisit, iar noi trebuie să ne dăm seama ca din acest motiv face asta. Mi se pare o prostie ( deși am dat si eu like de vreo 2 ori la asemenea postări și chiar am ajuns pe locul 1 ) sa faci chestia asta pentru like-uri.

   Am mai vazut și fete care postează poze cu tricoul ridicat să li se vadă burta, iar la descriere pun ceva gen : Am mai slăbit :3 ?... eu de fiecare dată când văd asta, parcă ma împinge ceva să comentez asta: cum pula mea să întrebi dacă ai slăbit când tu arăti ca Oana Roman după ce a mâncat 5 shaorme și 3 elefanți doar la micul-dejun,dar mă abțin.

  Tot un lucru care să strângă like-urile narcisiștilor este să pui la status: "La xx like-uri pun poză de copertă/ profil sau într-o relație cu cel/cea mai frumos/frumoasă băiat/fată care a dat like, feeling bored. Dacă da-ți like la o asemenea postare și sunteți aleși, viața voastră și-a atins scopul.

   Tot pe Facebook găsim fete de 12,13 ani care postează statusuri de genu: " El era tot ce avem" , " Fară el,patul meu e gol" sau "Cum să mai trăiesc dacă el nu e". Aceste postări ne face să ne dăm seama cât de proaste pot fi unele persoane. Ele spun ca înțeleg iubirea, că primu' " iubit" de 2 zile a fost si ultimu, iar viața lor numai are sens din acel moment.

   Pe acest site găsim așa-zisele specimene de fete care spun că " toți baieți sunt la fel" ( deși nu cred că a apărut vreo melodie de genu' asta ci doar "toate-s la fel") și în mintea mea îmi vine un singur lucru, adică aceste fete au încercat toți baieți si au fost toți la fel.

   Sunt persoane care postează lucruri interesante,dar si persoane care postează lucruri absolut inutile din orice punct de vedere, gen: "de astăzi pun punct", "vreau o viață nouă si de restu acadele", "like =pupic", deci cum am zis, absolut inutile și chiar aș vrea să văd cum o fată va pupa fiecare băiat care a dat like,chiar dacă acesta este retardatu' satului.

   Unele pagini de pe facebook au obiceiu' prost de a pune poze și scriind pe ele " @x v-a trebui să-ți facă o labă" sau mai stiu eu ce. aceste postări sunt puse din plictiseală și prostie totală din partea adminilor/adminelor care deobicei nu au mai mult de 12,13 ani.

Pareri despre...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum