5.Bölüm

15.2K 657 203
                                    

Ben ellerimi Allah'a açmış dua ederken, bunlar mal mal gülüyorlardı. Hayır götüm yemediği için ciddi anlamda sesimi yitirmiştim, konuşamıyordum. Duvara yaslanmış bir adet piçte ince uzun parmaklarıyla sigaradan bir nefes daha çekip izmariti ayağıyla ezerek bana doğru gelmeye başladı. Ulan Rüzgar ölümün böyle olacakmış lan ben Allah'a yalvarırken bu piç sırıta sırıta yanıma gelerek dibim de durdu ve elini bana uzattı. Bu işte kesin bir bokluk varda hadi hayırlısı. Yanında duran şahıslardan birinin önümdeki şahsa çemkirmesiyle ona baktım.

"Aras, abi ne yapıyorsun? Bu bebeyi benzetecektik hani didik didik arıyordun amına koyayım ne oldu?"

O piçin adının Aras olduğunu öğrendim. Vay be güzel isimmiş tam bir Piç ismi

"Melih bu seni ilgilendiriyor mu?"

"İki gün önce bu bebeyi bulsan gebertecektin. Ne oldu aşık falan mı oldun? Ne bu sevgi dolu haller?"

"Seni çok pis sikerim ne demek lan aşık oldun mu? Seni sike sike öldürürüm. Sen kim olduğunu sanıyorsun da benim işime karışıyorsun. Siktir git her boka karışma"

Desibeline kurban yiğidim yerimden sıçradım.
Adının Melih olduğunu öğrendiğim oğlan bana söve söve gitti. Yemin ederim gözleriyle dövdü şerefsiz. Adının yeni Aras olduğunu öğrendiğim piçin seslenmesiyle, gözlerimi beni götü yese sikecek olan Melih'ten çekerek, Aras'a baktım.

"Kalkıyor musun? yoksa burada oturmaya devam mı edeceksin?"

"T-teşekkürler"

Kekelemeni sikeyim Rüzgar. Ses tellerimi sikeyim amına koyayım. Ohaa ne güzel gülüyor zalımın oğlu.

"Rica ederim. Bir dahaki sefere bu kadar kolay kurtulamayacaksın"

Yav amcık herifinde 10 lafından 10'u tehtit bu pezevenk herif benden ne istiyor? Yanında duran başka bir taş olan herifin Aras'a seslenmesiyle, gözlerimi Aras'dan çekerek ona kilitledim.

"Abi birazdan adamlar gelecek 5 kişiyiz ne bok yiyeceğiz?"

"Bartu, korkuyorsan siktir git."

"Ne korkması amına koyayım? Ne zaman korktum?"

"O zaman hepiniz konuşup canımı sıkmayın"

Ne hakkında konuşuyor bunlar ya? Ben fransız kaldım gerçi çok normal fransız kalmam ama gene de mal gibi yanlarında dikilip dinliyorum. Yanında duran bir başka herifin Aras'a soru sormasıyla ona bakmamla bana baktığını fark ettim. Sanırım benden haz etmiyordu.

"Abi velet ne olacak?"

Velet falan sen hayırdır? İç sesimden ancak bu kadar sesim götüme kaçtı da.

"Tek gidemez mi amına koyayım? "

Giderim yiğidim sen korkma. Aras'ın verdiği cevapla omuz silkerek karşılık vermişti.

"Ben nereden bileyim"

"O zaman boş yapma Çağlar"

Aras ve isminin Çağlar olduğunu öğrendiğim şahıs sinirle yerlerinde sayarken, başka bir herifin konuşmasıyla gözlerimi sinirli ikiliden çekip ona baktım. Bu da baya taştı yav analar neler doğuruyor be. Bir grupta herkes mi yakışıklı olur? Demek ki olabiliyormuş ama Melih piçi burda en şerefsiz olandı. Hissetmiştim yani

"O zaman evine kadar ben götüreyim"

Allah'ım sürekli olan sesimi neden aldın? Bismillah deneyeceğim bir bakalım nereden çıkıyor?

"Y-yok ben tek gidebilirim"

Tamda tahmin ettiğim gibi götümden çıktı, hemde en derinlerden. Aras'ın garip garip bakması eşliğinde yerin dibine girmiştim. Gözlerini kısarak bana cevap vermişti.

"Yekta, Rüzgar'ı evine bırak, oyalanma direk gel"

"Tamam kardeşim"

Adının Yekta olduğunu öğrendiğim yürüyen taş, Beni evime götürüyordu gerçekten mükemmel. Bu arada acaba Aras, Yekta, Bartu, Çağlar, Melih bu 5'li grup dışında bunların devamı var mıydı? Merak ediyordum ama şöyle bir bakınca sanki devamı varmış gibiydi çünkü çete gibi duruyorlardı. Aman aman bana bu kadar göt korkusu yeter. Umarım bir daha bunlarla karşılaşmazdım. Yekta'yla yürürken sessizliği bozan ilk ben oldum

"Gerek yoktu ben giderdim."

Şükür sesim geldi Allah'ım bin şükür yarabbim

"Bakıyorum da sesin yerine gelmiş. Olsun ne olur? ne olmaz? Ben seni bırakayım"

Lan herif bile anladı sesimin götümden çıktığını, sıcak bir gülümseme sundu. Cidden bunların hepsi şaka maka taşlar amına koyayım. Onların görüş açısından çıkana kadar bir tek Melih piçi gözleriyle sikti resmen. Herife bak amına koyayım bu gruptan bir tek Melih piçine tilt olmuştum diğerleri kendi halindeydi

"İyi misin?"

"İyiyim ama siz beni nereden tanıyorsunuz?"

"Boş ver"

"Yani mini mini minnacık bilgi bir şey olmaz"

Yine kaşınıyorum biliyorum ama Yekta kızmadı, hatta bana gülümsedi. Lan ne güzel gülüyor pezevenk ama bir Aras piçi kadar cool değil. Ne diyorum ben amına koyayım? Kafama ay ışığı geçti sanırım.

"O seni yerden kaldıran çocuk var ya"

"Evet"

"Babası mafya yani mafyanın oğlu"

"Neeeee!"

Yekta ağzımı kapatmak zorunda kaldı. içimden Küfür ederken İlerdeki takım elbiseli adamlara kaydı gözüm. Yekta'ya baktığımda o da aynı tarafa bakıyordu ve yüz hatları iyice gerilmişti. Yuh hem silahlı adamlar hemde sürü gibiler mübarek. Allah'ım ben neye bulaştım böyle kulunu çek çıkar şuradan. Yekta fısıldayarak "Sessiz ol" dedi. Eli ağzımda olduğu için kafamı salladım. Elini yavaşca çekti ve etrafa bakınmaya başladı. Kolumu tutup hızla binaya sokarak "Sesini çıkarma" dedi. Sadece kafamı sallamakla yetindim. Yekta ise telefonla birini arıyordu.

"Çağlar amına koyayım senin. Herifler sürü gibi Aras piçine söyle geri gidiyoruz, yoksa leşimizi toplarlar. Ne tamam ibne hemen söyle"

"Eve git kapıyı kilitle ve hiçbir şey yaşanmamış gibi uyu. Bundan kimseye de bahsetme."

Üstüne basa basa bahsetme demişti. Siktir sanki kolaymış gibi ama banane ya sanki benim mevzum amma gerildim.

"Ya siz ne yapacaksınız?"

"Biz hep olduğu gibi hallederiz, sen git"

"Peki dikkat edin"

"Sağ ol ufaklık"

Hayır neden ufaklık diyor ki bu bana anasını avradını satayım. Boyumdan dolayı mı diyor? Şerefsize bak lan. 1.75 boyundayım he ama pardon lan herifler 1.90 nerdeyse belki 2 metre bile olabilir, zürafa mübarek. Yekta'nın bana seslenmesiyle düşüncemden sıyrıldım.

"Abi çıksana ne bekliyorsun?"

Cevap vermeden merdivenleri ağır ağır çıkmaya başladım. Kapının önüne gelince anahtarları bulup kapıyı açtım ve direk kendimi içeri attım. Uyumak istiyordum eğer düşünürsem kafayı sıyıracaktım. Yatağa uzanıp tavanı izlerken, Allah'ım bugünde ölmedik yaşıyoruz binlerce şükür sana Dualarımla kendimi uykuya bıraktım.

psikopat Aşık (BxB)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin