Tanışma

160 9 20
                                    

Bölüm kısa olmuş olabilir. Kusura bakmayın. Vote ve yorumları unutmayın. :)

~| ETHAN'IN B. A.|~

Banyonun kapısını açmamla kaşlarımı çatmam bir oldu. Çünkü şuan başımdan aşağı soğuk su dökülmüş oldu. Pis Rose. Arkamdan kahkaha sesleri geliyordu. Arkamı döndüğümde Rose elini karnına koymuş kahkaha atıyordu.

"Bücür. Ne şimdi bu?" Sert bir tonla. Sert tonda konuşmam onu daha çok güldürmüştü.

"Yapma abi. O kadar aptal olmazsın. Sabah yüzümü çizmeseydin bunlar olmayacaktı." Kahkaha atmayı kesmiş arada kıkırdıyordu.

"Çok konuşma" diyerek onu yakalamaya çalıştım. Ama o benden hızlı davranıp merdivenlerden indi. Yemek masasının arkasına geçti. Ben sağa girtikçe o sola gidiyordu, ben sola gittikçe o sağa gidiyordu. Bu iş canımı çok sıkmıştı.

Yakalamayı bırakmış gibi dolaba döndüm. Soğuk su alıp bardağa döktüm. Suyumu içerken pes ettiğimi sanan Rose oturma odasına doğru hızlıca yürüdü. Koltuğa oturdu. Ne yapacağımı tahmin edemiyordu. Buda onun telaşlanmasına benimde gülmeme sebep oluyor. Hiç bişey yokmuş gibi onu takip ettim. Rose koltuklardan birine oturdu. Dikkatli bakınca yine o pembe geceliğini giymiş olduğunu gördüm. Yüzbin defa ona bunu giymemesini söyledim. Pembe renginden nefret ederdim. Rose da benim inadıma pembe kıyafetler giyerdi. Neyse intikama odaklan.

Yavaşça yanına gidip oturdum. Kalkıp kalkmamak arasında kalmıştı. Bana mal mal bakıyordu. Birden onu gıdıklamaya başladım.

"Ethan yeter dur. Karnım ağrıdı gülmekten."

"O rose hanım çok çabuk pes ettiniz." Rose hep gıdıklanırdı. Bende onu çatlayana kadar gıdıklardım.

"Yeter Ethan kardeşini gülmekten öldürmek mi istiyorsun? Hem senin bu halin ne? Neden ıslaksın? " babamın sesini duyar duymaz Rose gıdıklamayı kestim. Ayağı kalktım.

"Banyonun kapısına kova koymuş. İçinede buz gibi su. Doğal olarak kapıyı açınca bu hale geldim. Ceza olarak onu gıdıklıyordum."

"Rose neden böyle bişey yaptın?" Babam Rose ve bana kızgın olmaya dayanamadığı için şuan kendini zor tutuyordu.

"Oda sabah benim yüzümü boyadı."

"Ama ben su kullanmadım canım." dedim.

"Kullansaydın abicim" bunu bastıra bastıra söylemişti. Babam hafif tebessüm ediyordu.

"Ethan ve Rose cezalısınız."

"Neden?" diye sesini yükseltti Rose. Resmen kulaklarımın içine etti.

"Daha yeni cezedan çıktım ama" diye itiraz ettim.

"Sen ceza mı aldın?" ben daha demin babama ceza aldığımı mı söyledim?

"Şeyyy aslında evet. Ama kadın bana takmış kafayı." Her öğrencinin söylediği yalanlardan birini kullansam ne olur yani?

"Bunu sonra konuşcaz. Gelelim cezalarınıza. Rose sen yarın bahçede bana yardım edeceksin. Ve sen Ethan mutfak ellerinden öper." babam her seferinde ceza olarak neden nefret edersek onu verirdi. Şimdi olduğu gibi. Rose kötü kötü bakıp ofladım. Pis bücür. Hemen merdivenlere doğru gidip odama çıkacaktım. Titremeye başlamıştım. Yarın için intikam almalıydım. Merdivenden çıkarken babam kahkaha atmaya başladı. Arkamı döndüğümde Rose'un elini sıkıyordu.

"İyi iş çıkarmışsın." Rose da gülmeye başladı. Öfkeli olmasını düşünerek" sizi duydum." dedim. Dahada kahkaha attılar. Herneyse. Odama gidip kuru kıyafetlerimi aldım. Ilık bir duş iyi gelecekti. Yada kaynar su.

Vampire GirlWhere stories live. Discover now