1.9

13.6K 587 57
                                    

" Ay Güzeli. Sen çok..." deyip sustu. Çok şaşkındı. Hem de çok. " Bal Gözlü. Seni çok seviyorum. Bunu asla yüzüne söyleyemem diye düşünüyordum ama... Şuan karşımdasın ve söylüyorum. Seni çok seviyorum. Sen iyi ki. Hep sen en çok." Utku'nun gözlerinin içi parlıyordu. Bana gülüyordu. " Ağlama. Hem ağlarsan ne yaparım? " dedi sahte kızgınlıkla. " Çok pis, çok pis kızarsın."dedim gülerek.
" Neredeydin? Dört ay bana hiç yazmadın. Okulunu bile değiştirmişsin. Hiç bir bok bulamadım senin hakkında." Sesi biraz yükselmişti.
"Sence Utku aynı okulda olsaydık ben dört ay boyunca sana dayanabilir miydim?" dedim gülerek.

Gülüşüm, gözlerinin odağına girdi.
Dudakları kıvrıldı.
Gözleri parladı.
Gamzesini yediğimin çocuğu.

🦋
" HADİ BE SEVGİLİM SEN DE O TOP! "
" HAYDİ BASTIR BEEE! "
" UTKU GOL GOL! UTKU GOL GOL!"
" İŞTE BEE! "
Utku'nun futbol maçındaydım. Ve benim sevgilim iki gol atmıştı. Kimin sevgilisi be...
Maç Utku'nun son golüyle bitmişti. Hemen yanına koşarak sımsıkı sarılıp boynunu öptüm." Öpme terliyim." dedi. "Şapşal sence tiksinir miyim? " deyip bir daha öptüm. " Şapşal demek..." deyip beni sırtına atıp koşmaya başladı. Kahkaha atarak sahayı turluyorduk. " Ya Utku. Lütfen dur düşeceğiz şimdi. Yoruldun hem sen maçtan çıktın." deyip sırtına vurdum. " Ulan sevgilimi sırtımda taşımayacaksam bu kasların ne önemi var. " deyip daha çok koşmaya başladı. Aptal çocuk. Ama nasıl seviyorum...

🌻

Bal Gözlüm |texting|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin