18.bölüm

19 1 0
                                    

Hayat bi müzik aleti ise ailem bi müzisyen ben ise bi tanındık senfoniydim kullanıldıkça değeri azalanlardan...

Asla artanlardan olmadım neden mi?

Küçük yaşta annemin beni öldürmek istemesinden dolayı en sonunda da kafayı yememi o sağladı ben çebelleşirken  kafasına sıktı ve geberdi arkasında ise ben ve abilerimi bırakti .

Babam ne miydi ?
Rüyamdaki adam olmadığı kesin çünkü  annemin aşkıyla körelip bizi unutan biriydi...
Aç'mıyız? susadık mı?
Canımız ne istiyo?
Ne eksiğimiz var?

Umrunda değildi annem öldükten sonra zaten bir yıl sonra sizofren oldu kafayı yediği için bize takmişti abimlere ve bana işler umrunda değildi her şey bizim yükümüz olmuştu abimler o yaşta işe koyuldu sırf benim iyileşmem için neden mi ben küçük yaştan beri tanımadığım hiç görmediğim kişileri rüyamda görüyordum annem beni ezdikten sonra yaklaşık 3 yaşımdan 27 yaşıma kadar hep gördüm...

Sugayı jungkooku ve diğerlerini ve onların sevgililerini.

Sol iseul kafayı yedin bu sefer!

(&jun *ebrar)

&noldu neden kendi kendine konuşuyorsun?

*he konuştum mu ki?

&evet .

*hatırlamıyorum.

&zorlama kendini.

*ama seninle tanıştığımız zamani falan hiç bişeyi hatırlamıyorum.

&küçüklüğünü unutman normal.

*hayır değil.

&bebekliğimi bende hatirlamıyorum.
Konuyu kapatalım mı?

*jun?

&efendim .

*bizim çocuğumuz da yok dimi?

&evet yok.

*bu kim?

(/jeonhan)

&hanı unuttun mu?

/ben jun'un gruptan arkadaşiyim.

*doğru hatırladım.

&hanı unutmuştun mayak kız skdöödmd

*saannee yha!?

Hayat bazen güzel olsada bazende güzel olmuyor hiç bişeyi hatirlamiyo ve herşeyi unutmuş gibi davranıyorum fakat bununda bi nedeni var herkesi çok iyi hatırlıyorum ve neler yaptiğimizida bu bi rüya değil gerçekte yaşadıklarımı ne kadar daha yalan olarak sürdürecekler bunu merkak ediyorum.
Gerçek sevdiğim kişi suga değil jun olsada üyelerle aramdaki ilişkiye her ikiside karar veremez.yakında hepsinin foyasını ortaya döküp bi anda kaybolacağim. Nereye mi?
Ya cehennemin dibine yada başka bi ülkeye işleri güçleri yok beni mi ARIYACAKLAR!?

/JUN!

&efendim?

/ne zamana kadar bu yalan sürecek ?

&bilmiyorum ama en başından beri hep beni sevdi bebek kende evlenirkende sugayı sevmedi !çünkü yakın arkadaşlar (nihahanaiaih)

/doğru yalanı söylemeye ihtiyacın yok doğruyu söyle o zaman ?

&evet ama ebrar ağir tepki verecek.

Ebrar^
mallar hiç habeleri yok saflarım kapıyı dinliyom salak bi insan bakar oralardamıyım diye (nihahanaiaiaiai yazar kudurdu canım sıkıldı amsöalslelelld yeni bölüm aksiyon dolu nihanaaiaai son bölümde her halt belli oluyo ve ebrar deli taklidi yapıyo niaçaahahansn şaka son bölümü söylersem siz daha okumazsınız dimi pisler zkdldldk )
Dur gidiyim çıkçaklar şimdi konuşmaları bitti nihahahaniaaah
(Cadi gülüşü :-D)

Bölümün içine ettim ya ksksleldl
Ama baya aksıyon oldu gelecek bölüm yakın zamanda gelicek işallah neden yakında çünkü tatile gidiyoz ve okulların açılmasına 2 hafta kaldı 3 gün benim Nereme yetçek ?
Okular açılınca zonguldak' a gitçez sır keyifine skwllele şimdi de izmite gitçez cuma büyük ihtimalle kslslsld her haltı döktüm ve lüttfen beni tanırsanız bilene rahat bırakın insanın teki bi sarildi beni görünce belim kırldı resmen haftaya baya doluyum yeni bölümü bu hafta atabilirsem attım yoksa atamam daha zamanım yok!

Anam yoruldum skskkskekekdjd kendinize iyi bakın bi kız gibi sen yazım yanlışı çok olan kız değilmisin dedi bende hee oyum dedim kız yolun ortasında mal mal kahkaha attı görüyorsan kendinden utan nihanaşaşaahana 

Sizleri seviom♥

ÇÜNKÜ BURASİ ERKEK LİSESİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin