26

825 14 0
                                    

Harry nejako prehryzol že som mala jeho auto. Situácia s jeho sestrou a priateľkou je vyriešená. Oboch som si nevšímala. ale aj tak mi tu bolo dobre. Ľahkou hravosťou som si z nich robila srandu. Dokonca mi volal aj Niall kedy prídem. Rozhodla som sa že jeho navštívim skoršie. U neho strávim asi tak tri týždne. Je to viac ako u ostatných chalanov ale musela som. Oni sú tak ďaleko. Už som mala naplánované všetko. Za mesiac idem do  Írska. Zatiaľ som u Harryho.

Premýšľala som o všetkom možnom. Ale predsa len som začala uvažovať o kúpe domu. Presne tak. Chcem ostať v Londýne pri nich. Už viac nebudem utekať. Dostala som druhu šancu. Presne to som potrebovala. Možno by mi vedel pomôcť Harry. Mala by som za ním ísť. Tak som mierila do jeho izby. Bolo mi jedno že ho pri niečom vyruším. Musela som si toto vybaviť tak aby som už mala dom. Hlavne keď prídem od Nialla. Mala by som si ja nechať pobaliť veci zo Slovenska. Ale predsa ešte nemám dom.

Bez klopania som vtrhla do izby a naskytol sa mi pohľad ktorý stál za to. Obaja boli nahý a robili to. Proste mali sex. "Pardon" zamrmlala som a zatvorila dvere. Srandy tam mrmlala nejaké nadávky. "Harry môžeš na chvíľu" zakričala som cez dvere. Ozvalo sa niečo ako súhlas a preto som počkala kým vyjde. Dlho som na to poukazovať ani nemusela. Vyšiel z izby a mal na sebe len boxerky. Neskutočne nádherný pohľad ale Zayn vyzerá lepšie. Bože. Zase myslím len na neho. Neviem ho vyhnať z mysle. Všade ho vidím a keď počujem jeho hlas sa moje telo rozpadá na malé čiastky ktoré túžia po jeho maličkosti.
Harryho som zatiahla do mojej izby kde teraz bývam. Ale lepšie povedané len spávam. Zatvorila som za nami dvere a posadila sa s ním na moju posteľ. "Tak čo potrebuješ" zasmial sa. Aši mu prišlo vtipné ako som ich načapala. Ale za to nemôžem. Mali by sa zamykať ak také niečo robia. "Chcela by som sa presťahovať do Londýna a hľadám dom, pomôžeš mi?" spýtala som sa s nádejou v hlase. Pozoroval ma jeho krásnymi očami. No nakoniec prikývol.
"Kamarát predáva dom je hneď za našou záhradou" zasmial sa. Takže by som bývala hneď pri nich to je super! Bože ako sa ja len neskutočne teším. "Zavolám mu a potom k tebe pošlem Thomasa" zasmial sa nad kojím nadšením. Thomas je priateľ jeho sestry. Ani Gemma ma priateľa ale moc ho sem nevodi keďže tu nemajú súkromie. Som dosť rušiva ako vidíte. Keďže rada vyrušujem. Objal ma ako sestru. To som aj potrebovala. Neskutočne som sa tešila že budem pri nich. Moja rodina. Mam ju neskutočne rada. "Pri niečom si ma vyrušila" Harry sa musel proste pripomenúť. Vedela som načo naráža. Ale tak ľahké to nebude. Ma predsa priateľku. Ta ho čaká nahá vedľa v izbe. Ale to neznamená že ho nemôžem vyfajčiť.
Povalila som ho na posteľ a stiahla mu hneď boxerky. Ani nedýchal. Jeho malý kamarát sa zväčšoval do jeho nadrozmernej dĺžky. Nemohla som si pomôcť jo musela som ihneď k nemu prisunúť moje ústa. Opatrne som ho naslinila aby nebol tak suchý. Cítila som ako po mojom dotyku mykol jeho prirodzenim. Jeho telo sa triaslo slastou a to som ešte nič nespravila. Zasmiala som sa a konečne vopchala do úst jeho celú dĺžku a to teda nebola najmenšia. Musela som sa premávať aby som dokázala poriadne vsiaknut jeho chuť. Dlho som nič také necítila. Zrazu som na mojich vlasoch za cítila dotyk. Zdrapil ma za vlasy a začal si určovať tempo. Napomáhal si aj svojimi pohybmi ktoré brali na intenzivite. Zrýchľoval. Vedela som ako sa mu toto páči s to mu asi jeho priateľka nemohla dať. Teraz som ju odhodila bokom. Chcela som aby bol vo mne ale premahala som sa. Kvôli Zaynovi. Áno ja som sa bránila sexu vďaka mojej nehynúcej láske k Malikovi. Ja viem neuveriteľne. Ale dá sa to vydržať keď sa za deň spravíte z rukou. Asi tak 5 krát. Viem smiešne ale niekedy musím aj viac. Ale to je fakt vedľajšie. Pri tomto premýšľaní som si ani neuvedomila že sa Harry spravil mne do úst. Spokojne som prehltla a pokračovala ďalej. Chcela som aby sa urobil ešte raz. Začalo ma to baviť. Aj by som to dokončila keby nás niekto nevyrušil. "Harry poď už!" jej hlas bol ako z rozprávky ale hrala by tam ježibabu. Ako vždy.

Keď Harry odišiel som sa rozhodla ze zatiaľ pôjdem k Niallovi skôr ako som predsa len plánovala. Našla som si jeho kontakt a hneď mu aj volala. Po pár minútach to zdvihol. "Ahoj Niall, rozhodla som sa ze prídem už zajtra" zasmiala som sa na odľahčenie situácie. "Naozaj? Hneď to idem povedať našim teším sa na teba krpec" položil to. On to naozaj zložil. No nič mala by som sa baliť. Predala len Irish angel čaká na mňa.

 NEPRÍSTUPNÉ //ZAYN MALIK Where stories live. Discover now