32. Bölüm

806 29 12
                                    

Odaya geçtiğimizde Yusuf yine yatağa uçarak atladı ama bu sefer yataktan aşağı düştü. Yanına gidip Yusuf'u yerden kaldırdım. Bir yandan da gülüyordum.

B: İyi misin?

Y: Ne gülüyosun be. İyiyim.

Yusuf yatağa yatıp eliyle yanındaki boş yeri gösterdi, 'gel' dermiş gibi. Ben de hemen yanına gittim ve yatağa uzandım. İlk defa Yusuf'un yanına yatmıştım. İçim biraz garip oldu. Kendimi kötü hissettim bir an. Sanırım Yusuf'ta bunu anlamıştı.

Y: İyi misin sen? Bir şey mi oldu?

B: Yusuf.

Y: He gülüm söyle.

B: Be-ben az önce-

Y: Az önce?

B: Bana şey yapacaklar sandım. Ya yapsalardı? Ben onlara ait olsaydım? Sen, beni istermiydin?

Y: O nasıl bi cümle ya. Onlar sana hiç bir şey yapamazdı. Ha eğer sen şey etmeye gönüllüysen bilmem.

B: Ne biçim konuşuyorsun Yusuf? Ne demek gönüllü olmak ya. Seni gebertirim ben ya.

diyip ağlamaya başladım.

Y: Şşş. Tamam ağlama şaka yaptım.

Yusuf ellerini yüzüme koyup baş parmaklarıyla göz yaşlarımı kuruladı.

B: Yusuf yeter artık ya. Yapma bana şaka felan. Çok fazla ileri gidiyorsun, hiç olmadık şeyler söylüyorsun. Kalbimi kırıyorsun.

Y: Özür dilerim.

B: Dileme Yusuf. Özür de dileme.

Y: Tamam. Bir daha şaka yapmayacağım.

B: Yusuf ben ağlamak istiyorum.

Y: Ben buna izin vermiyorum.

B: Yusuf.

Birden bire hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Yusuf göz yaşlarımı silmek ve beni sakinleştirmek istiyordu ama başaramayınca pes etti  ve kollarını ona açıp sarılmamı bekledi. Yusuf'un kolları arasına girip orda ağlamaya başladım. Bir kaç dakika o şekilde ağladıktan sonra mükemmel ötesi bir uykuya daldım.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Sabah uyandığımda Yusuf hâla uyuyordu. Allah'ım bu ne kadar tatlı bir görüntü yaa. Ama bu çok tatlı uyuyor lan. Kurban olurum olum çok tatlıı laan. Çok güzel uyuyor lan bu çocuk. Olum laan. Lan ne kadar tatlısın sen ya miniğim. Bebeyim ben sana ölürüm be. Yakışıklıma bak be. Allah'ım ne güzel yaratmış kurban olduğum ya. Lan şunun saçlara, gözlere bak ya. Ya çocuk sen bu kadar tatlı olmak zorunsa mısın? Seni ısırmak istiyorum bebeyim. Lan dudaklarıda çok tatlı olum.
Derken Yusuf'un dudaklarına yaklaştım ve onlarca öpücük kondurdum.

^^^^^^^^^^
LÜTFEN OKUYUN. YARIM SAATİNİZİ BİLE ALSA LÜTFEN OKUYUN.

arkadaşlar biz ipekle hikayede yazdığı gibi öz kardeş değiliz. ipek benim halamın torunu. ama doğduğum günden beri yanımda olan beni hiç bırakmayan, en yakınım, tek güvendiğim, sırdaşım, her şeyimi bilen, kardeşimden öte olan tatillerde birbirimizin evlerinde kalan birileriydik. biz ipekle çok fazla pislikler yaptığımız için ailelerimiz pek fazla bir araya gelmemize izin vermiyor. her neyse bunu geçiyorum. ipekle çok fazla küstüğümüz oldu ama..
neyse bu gün bâya bi pis küstük ve ben şahsen barışmayı düşünmüyorum. zaten ipeke bu yıl bir şey oldu. ne biliyim beni hiç umursamıyordu. sanki yabancı biri gibi davranıyordu. onun bi tane büşra diye bi kankası var. bu yıl onla tanıştı ve beni unuttu. onla tanıştığından beri çok değişti. her konuda değişti ama. neyse ya ayrıntılara girmeyeceğim.

BANA Bİ FİKİR VERİN, HİKAYEDEKİ İPEĞİ NAPALIM? ÖLSE FELAN MI? HATTA BENCE BU KİTAP BİTMELİ.

İMKANSIZ AŞK -ReynmenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin