3.9

1.8K 92 33
                                    

"Tanrı'nın belası!"

Jungkook, Yoongi'nin Facebook'ta dolanan görüntülerinden dolayı kafayı sıyırmak üzereydi.

Sabahtan beri Jungkook'un yanına onu düğün için hazırlamak için gelen Luhan ve Jimin oturmuş Jungkook'un derdini dinliyordu.

Jungkook sinirlice söylendi. "Asena'yı görünce azdım demek nedir ya? Asena'nın her yeri silikon! Neyse ki Taehyung şu salağı o ortamdan çıkarmış."

Jimin, Taehyung lafı birden geçince elinde tuttuğu çekirdeği poşete bırakıp üstüne çeki düzen verdikten sonra göğüslerini gere gere gururla konuştu.
"Benim Tae'm Allah yolunda. Şükür yarebbi. Benden başkasına bakamayacağını bildiğim için tabiki benimde ona güvenim sonsuz bu yüzden. "

Jungkook gözlerini devirip sabahtan beri kapıda "Güzelim aç kapıyı!" diyen sevgilisinin sesi tekrardan kulaklarına ulaştığında hayal kırıklığının vermiş olduğu hüzünle bağırarak konuşmaya başladı. "Pezevenk seni! Biraz beni rahat bırak, düşüneceğim. Beni gerçekten seviyor musun diye! Evlendiğimde erkeğim diye kızlar kadar etmediğimi düşünmek istemiyorum. Beni olduğum gibi kabul ettiğini düşünmek istiyorum." gözünden bir damla yaş süzüldüğünde yere çöküp omuzları sarsıla sarsıla ağlamaya başladı. "Lanet olsun!"

Yoongi sesinin olduğundan kötüleşmesini umursamadan konuşmaya başladı, hüzünlü bir ses tonuyla. "Özür dilerim. Sarhoştum. Ne yaptığımı bilemeyecek kadar içmiştim. Yemin ederim seni çok seviyorum, düşündündüğünden de fazla."

Luhan oturduğu tekli koltuktan kalkıp Jungkook'un yanına çökmüş ve gözyaşlarının ıslattığı o güzel yanakları narin elleri arasına aldı. Ağlamaktan kıpkırmızı olan koca gözlerini sağ eli ile sildi. "Kurabiyem benim, kıyamam göz yaşlarına. Ağlama. Sarhoştu ve ne dediğini bilmiyordu de ve geç. Hayat kısa. Sevgilini sarhoşluğun etkisiyle ağzından çıkan boş kelimeler yüzünden suçlama."

---

Yoongi 4 saattir gidip geliyor, aklından Jungkook'u çıkaramıyordu. Kapının ta öte yanından duyulan hıçkırıkları aklından gitmiyordu. Kaç saattir Jungkook'tan haber gelmemesinden dolayı artık ümidi kesmek üzereydi.

Yemin törenine sadece yarım saat kalmıştı. Ve çoğu davetlilerin hepsi toplanmıştı neredeyse. Mesela,Taehyung tek gelmişti yemin törenine ama Jimin gelmemişti Her zaman saykoluk yapıp herşeye gülüp geçen Sehun'un bile yüzünü büyük bir hüzün kaplamıştı. Nereden bilebilirdi, sarhoş kafayla anı kalsın diye çektiği video'nun Facebook'a yüklediğinde bundan pişman olacağını.Gerçekten üzgün hissediyordu

Olan olmuştu bir kere.
Şuan önemli olan bundan sonra ne yapmaktı.

Yoongi kara kara düşünüyordu. Yapacağı bir şey yoktu! Ne yapabilirdi ki? Sarhoştu ve amansız, saçma şeyler söyledi.

Yemin töreninin bulunduğu alandan çıkmaya yeltendiğinde Taehyung kolunu tuttu. "Nereye gidiyorsun?"

"Bilmiyorum. Sadece gidiyorum. Artık Jungkook'ta beni istemiyor öyle değil mi? O zaman daha fazla burada durup onu üzmeye ne hakkım var!"

Taehyung üzgün suratını Yoongi'ye doğru kaldırdı. Gözleri arkada bir yere sabitlendiğinde yüzüne ufak bir tebessüm yerleşti. "Bence onun seni istemediği konusunda o kadar hızlı karar verme." Yoongi, Taehyung'un gözlerini sabitlediği yere döndüğünde gerçekten mutlu olduğunu hissetmişti.

Bembeyaz giyinmiş bir Jungkook'u elbette beklemiyordu. Jungkook'un sağ ve solunda güzel kıyafetlerini giymiş ve yüzlerinde mükemmel gülüşlerle karşılarındaki üç yakışıklı adamı izliyorlardı.

Jungkook, Yoongi'ye doğru adımladı. Önünde durup ona yaklaştı. "Sarhoş bir şekilde söylediğin o saçma söz her ne kadar üzülmemi sağlasa da kalbinde sadece benim olduğunu hatırladım. Sadece ben."

Yoongi bakışlarını karşısındaki mükemmellikten ayırıp yere dikti. Gözünden bir damla yaş yanağında ıslak bir yol izlemişti bile.

"Şşşt. Ağlamak yok. Bugün bizim en güzel ve en mutlu günümüz öyle değil mi?" Tek eliyle Yoongi'nin çenesinden tutup tekrar yüzüne bakmasını sağladığında Yoongi gülümsemiş ve başını sallamıştı. Jungkook elini diğerinin kemikli elleri arasına kenetlediğinde tavşan dişleri gözükecek ve gözleri kısılacak şekilde gülümsedi.
"O halde ne duruyoruz? Hadi gidip bitirelim şu işi sevgilim."


•••


Çok mu ciddi oldu acaba?

Sanırım bu bölüm o kadar komik olmadı ksksnxlsm

Biraz hüzün sokayım dedim, ama bir sonraki bölüm sayko olacak merak etmeyin.

Bir shop yapmışım Allahım yarebbim kafayı yedim djslkpxkd Herneyse bir sonraki bölümde paylaşacağım.

İyi uykular bebeklerim 😴

Bᴀʙʏ ʙᴏʏ ﹣ ʏᴏᴏɴᴋᴏᴏᴋ Where stories live. Discover now