Olamaz / rowena rawenclaw

413 41 14
                                    

Gece evelyn in çığlıklarıyla uyandığımda düello seslerinden dolayı , kavganın godric ve salazar arasına olduğunu anlamam bir saniye falan aldı. Koşarak aşağı inerken duvarlara sıçramış kanı gördüğümde olanların kontrolden çıktığını anladım.

Giriş salonuna geldiğimde manzara korkunçtu. Her taraf slytherin ve griffindor öğrencileriyle doluydu. Başkanların kavgasından dolayı fırsat bilip birbirlerine girmişler. Bir köşede korkmuş hugflepuff lar ağlıyordu.
Bu manzara karşısında daha fazla dayanamadım ve bağırdım
" PROTEGO" kalkanım, iki tarafın arasına hufflepufları koruyacak şekilde girdi.
--------------------
Bu durumu tartışmak üzere dördümüzün olduğu barış masası gibi bir şey kurduk. İkisinin kavga etmesini önlemek için asalarını almıştık. Salazar odanın varlığını kabul ediyor ama yerini söylemiyor, godric ise inatla onun ölmesini ve canavarın bu sayede yok olabileceğini söylüyordu. Odanın yerini zorla öğrenmek ise mümkün değildi zira salazar en iyi zihinefend ve zihinbendardı. Veritaserum ise salazar yardım etmeden yapılması mümkün olan bir şey değildi ve nedense yardım edeceğini düşünmüyorum.
Geriye bir tek onu lanetleme seçeneği kalıyor ki güçlerimiz neredeyse denk olduğu için , godricin kavgada yenememesinin sebebi de buydu zaten, onu da yapamazdık, direnirdi.
Derken helganın önerisiylw kendime geldim. "Neden bu okulu bir müdüre bırakmıyoruz, hepimiz gideriz."
Mantıklıydı ama bina seçimlerinin de olması gerekiyordu. Godric yıkılmış görünüyordu. Şapkasını çıkardı ve içine şakaklarımızdan anılar alıp koydu. Bunlar kimleri seçeceğimize dair olan bilgilerdi. Hepimiz bunu kabul ettik ve ortaklaşa yaptığımız güçlü bir büyüyle , şapka canlandı. Ardından daha müdür kim olacak diyemeden godric asasını boynuna dayadı ve bağırdı:
"AVADA KEDAVRA"ve biz tepki veremeden, cesedi yere devrilip tozları uçurdu.
Bir dahaki bölüm 10 okunmayla gelecek.

Hogwarts kurucuları {TAMAMLANDI}                   Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin