dos

55 6 3
                                    

filmai.

nežinau kuo, bet vienas mane labiausiai žavinčių režisierių yra Christopher'is Nolan'as. mano meilė jam prasidėjo prieš pusantrų metų, kuomet pasižiūrėjau Interstellar ('Tarp žvaigždžių.'). tai vienas tų filmų, kuriuos galiu žiūrėt ir žiūrėt. galbūt dėl to, jog jis pripildo mane dar didesniu susižavėjimu kosmosu ir viskuo, kas su tuo susiję. galbūt dėl to, jog filmų, kurie privertė mane verkti tiek, jog suskaičiuočiau ant rankos pirštų, o šis yra vienas jų. o galbūt dėl to, jog mano meilė sci-fi yra tokia didelė, jog kiekvienas sci-fi filmas, esantis geresnis nei vidutinybė, man atima kvapą. gal dar ir dėl to, jog Interstellar turi nuostabią aktorių komandą- Anne Hathaway, kas kartą vis labiau pakerinti, kartu su Matthew McConaughey (greičiausiai šį žinot iš 'Kaip atsikratyti vaikino per dešimt dienų').

bet Interstellar viskas nesibaigė. vėliau pasižiūrėjau Inception, kuris mane absoliučiai pakerėjo ir paliko be žado ne vien dėl savo nuostabios režisūros, vaizdo efektų ir scenarijaus pokrypių, bet ir dėl DiCaprio ir Joseph Gordon Levitt (galbūt žinot iš 500 days of summer; 10 things I hate about you) vaidybos. Inception tapo antru filmu mylimiausiųjų sąraše, kurio sukūrimas buvo viena iš Christopher'io dovanų žmonėms.

po Inception sekė Dunkirk. nors mano pagrindinis šio filmo žiūrėjimo tikslas iš pradžių tebuvo valandą ir kem šešias minutes paspoksoti į Harry, iš to išsivystė kažkas žymiai daugiau ir Dunkirk tapo trečiuoju filmu, pavergusiu mano širdį. ir tada aš tik dar kartą įsitikinau: Nolan'as yra nuostabus genijus.

aš manau, jog ir jo kiti filmai (pvz. the dark knight) yra verti dėmesio, tačiau šiuos pasižiūrėt labiausiai verta. tad jei kada vėlai vakare norėsit kažko nuostabaus, tiesiog susiraskit vieną iš jų. bus sunku atitraukti akis.

mylimiausiWhere stories live. Discover now