⊗ [X-WATT 2] - BÖLÜM 01 ⊗

795 77 54
                                    

[GIRIŞ]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

[GIRIŞ]

"LİGHT! ODAKLAN, ARKANDA!"

"TAMAM!" Arkasındaki askere tekmeyi geçirince Lalisa'ya seslendi Jennie.

"AİSLE BAS ŞU DÜĞMEYE ARTIK!" Lalisa duvarı bulmaya çalışırken pandomimci gibi görünüyordu ve üyeler buna takılmamak için kendilerini zorluyorlardı. En sonunda Lalisa'nın düğmeye bastığı, halüsinasyon geçtiğinde anlaşıldı. Herkes nefes nefeseydi.

"Tanrım... Bir daha asla beni gemide tek bırakmayın. Ödüm koptu, her taraftan geliyorlar zaten!" Jimin isyan edince Taehyung da başladı. "Savaşın süresini 6 saate çevirdik. Doğal olarak 1 saat daha fazla."

"Alışmış olabilirim ama gemide yine de tek kalmayacağım."

"O değil de, kulenin üst tarafındaki adamı nasıl olur da görmezsiniz!"

"Scott! Her taraftan adamlar geliyor. Biz ne yapalım?" Dedi Yoongi. Savaşı kaybettiklerinden sinirli olduğu belliydi.

"Sakin olur musunuz? Önce bir soluklanın. Ben su almaya gidiyorum." Halüsinasyon odasından çıkıp mutfağa girdi Light, suyu alıp mutfaktan çıkmak üzere kapıya yöneldi. Tekrardan hologram çalışma odasına girdiğinde yüzüne çarpan esintinin kaynağını merak etti. "Klima mı açık?"

"Ver suyu ver!"

"Fırlat!"

Yoongi ve Hoseok'a sularını atıp diğerlerine de verdikten sonra kendininkini açıp içmeye başladı. Jisoo şişeyi indirip soluklandı. "Bir dahaki antrenman Çarşamba günü sabah 05:47'de. Ne düşünüyorsunuz?"

"Bir şey düşünmemiz mi lazım? Kalkarız sabahın köründe, gideriz yaparız geliriz bu kadar."

"Yoongi'ye katılıyorum. Yapar geliriz sonra da koşuya çıkarız duş alıp."

Chaeyoung Jisoo'ya baktı. "Antrenmana geçmeden bana rahat bir tayt bir şey verebilir misin?"

"Olur veririm. Lalisa yemekhaneye gidelim mi?"

"Olur gelen var mı başka?"

"Biz yurt binasının mutfağında atıştırırız bir şeyler. Hadi Jimin." Namjoon Jimin'le birlikte çalışma odasından çıktığında Yoongi ve Hoseok arkalarından baktılar. "Görüyorsun dimi Hoseok, ne pislikler var şu dünyada..."

Hoseok yüzünü saklayıp arkadan gülmeye başladığında Yoongi elinin tersiyle göğsüne vurdu Hoseok'un. Hoseok yüzünü gizlemeyi bırakıp açık açık güldü. "Ilahi Yoongi, aynı yere gidiyoruz zaten. Önden gittilerse ne var? Yürü hadi."

◄[Ⓧ]► X-WATT 2: Dağılış® | #f-action (✓)Where stories live. Discover now