Orașul meu natal

57 0 0
                                    

Bine ați venit in Timișoara! În Timișoara nu avem cale de acces așa că aici ori te naști ori mori. În Timișoara 50% din populatie e labilă psihic și cealtă 50% tembelă, în concluzie nu avem forță de lucru. Totul se învarte in jurul avizului medical eliberat de medicul psihiatru unde scrie că ai voie sa mergi pe strada. Dacă n-ai aviz stai in casa legat fedeleș. In Timișoara nu avem magazine, avem dropuri periodice, însa, când acestea pică trebuie sa aveți grijă deoarece și populația debilă mintal are dreptul să se ia la pumni și la picioare ca toți oamenii de altfel, pentru o gură de Berganbier. În rest, orașul este liniștit pentru că nu vezi oameni pe stradă. Și psihiatrul este legat fedeleș in casă, așa că nimeni nu are aviz. In Timișoara nu avem alte legi pentru că din 2004 ne-au bagăt Sultan și nimeni nu înțelege ce zice. De multe ori Sultanul moare de ciudă, dar un echipaj SMURD sosește în ajutor și il resuscitează. Ieri, Sultanul, nu a mai putut fi resuscitat așa că a murit, Dumnezeu să-l odihnească pe Sultan! Așa este viata la noi la Timișoara.

Eu sunt un simplu băiat numit Matei Bornfire legat fedeleș in blocul A1. Sunt legat de țeava de la intrare in cladirea dărâmată. Câteodată bat în țeavă să vină șobolanii sa ma joc cu ei. Mami mă lasă să ma joc cu ei doar după școală. Mă dor foarte tare mâinile de la sfori și aștept cu nerăbdare să îmi cadă să pot să mă eliberez. După estimarea a ceasului meu cu 37 de ore și 7 limbi căderea mâinilor v-a avea loc în timp de peste 5 ani. Am 5 frați da nu-I găsesc că e casa prea mare. Casa am primit-o de la Bunicu, un tâlhar din Africa de Sud, îi trimit jerfă pielițe. Casa are juma de parter, nu pot să mă ridic complet că am oase în burtă.

Când mă duc la școală plec cu țevile de care sunt legat după mine și iau marfarul până în centrul orașului. Apoi mă întorc acasă ca nu știu nici măcar dacă e școală în Timișoara și nici nu am pe cine să întreb că nu e nimeni pe stradă.

Eu sunt pasionat de magie, o învăț la școala, păcat că nu știu unde e școala că aș învațao. Stau pe scară cu un bătrân în vărstă de 20 de ani (speranța de viață este de 18 ani) care mă învață magie, odata l-a luat SWAT-ul că știa să-și scoată creierii și l-au dus la AREA 51, acolo este legat și tati pentru că nu-și tăia unghiile să platească tribut Sultanului.

În timpul liber îmi place să dau la păcănele, dacă a-și fi avut bani aș și juca. La Timișoară nu ai voie să faci copii, dar asta nu îi împiedcă pe timișoreni, de aceea când dropurile mai pica în ele câte un ou și poți da cu el de pământ să vezi dacă iese copil. Rata de mortalitate in Timișoara este de 100%. Eu personal am fost procreat de un frate și o soră. De aia e tati legat la AREA 51.

Toată lumea spune că este foarte rău la Timișoara. Eu personal nu cred că acesta este cazul ba chiar dimpotrivă este un oraș cu un mediu turistic excepțional. Recomand să vizitați acvariul fară pești din peștera Gaura Diavolului. Am fost de vreo 7 ori și niciodată nu am stat mai puțin de 7 ore. Puterea juridică din România nu are efect asupra Timișoarei pentru că nu au tupeu parlamentarii să intre in oraș. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 09, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

TimișoaraWhere stories live. Discover now