11.

239 27 13
                                    

🔞❌❗ VAROITUS TRIGGER WARNING ❌❗🔞

Yoongi makasi sängyllään ja yritti saada nukuttua. Se oli mahdotonta. halu täytti hänen mielensä ja hän koki kovaa tarvetta satuttaa itseään. Tuo kieri hetken sängyssään, mutta lopulta hänen oli pakko matkata kylpyhuoneeseen.

Yoongi lukitsi itsensä kylpyhuoneeseen. Hän avasi peilikaapin ja kaivoi perimmältä hyllytlä rasian jossa säilytti partateriään. Yoongi hymyili surullisesti. Hän veti paitsan hihan ylös ja asetti yhden ruostuneen terän kätensä arpiselle iholle. Hetken hän mietti Jiminiä ja tämän niin suloisia kasvoja. Paha olo vei kuitenkin voiton ja Yoongi painoi terän maidon väriselle iholleen. Veri valui hänen kättään pitkin lattialle ja Yoongi meinasi alkaa nauramaan. Hänellä oli ollut ikävä tuttua tunnetta. Hän veti käteensä vielä muutaman syvän viillon. Hän tunsi olonsa yhtäkkiä huonoksi. Hän katsoi lattiaa, joka oli värjäytynt verestä. Yoongi ymmärsi pyörtyvänsä. Ei mennyt kauaa kunnes kaikki pimeni.

-

Yoongi tajusi heräävänsä valkoisesta huoneesta. Laitteet joiden nimiä hän ei tiennyt piipittivät ärsyttävästi hänen korvansa vieressä. 

"Ootko hereillä?" Namjoon kysyi Yoongilta.

"joo. Mitä sä täällä?" Yoongi kysyi

"Tulin katsomaaan sua. Sä meinasit kuolla" namjoon sanoi. hänen katseensa oli surullinen.

"miksi mä en sit kuollut?" yoongi kysyi ja yritti nousta istumaan sängyllään. Häneen sattui.

"koska Minho löysi sut" Mamjoon selitti.

"Minho? miten se löys mut?" yoongi kysyi.

"Sillä oli yhä sun asunnon avain. Se oli tullut katsomaan sua ja kun et ollut vastannut se oli päättänyt tulla sisälle tarkistmaan. se oli löytänyt sut tosi huonona" Namjoon selitti. 

"miksi kaikista ihmisistä minho? " Yoongi pohti päätään pudistellen.

"helvetti se on mun exä! En halua että se tulee pilaamaan mun ja JIminin juttua" Yoongi huusi. Hän tajusi liian myöhään puhuneensa ohi suunsa.

"sulla ja Jiminillä siis oikeasti on juttua? Namjoon kysyi. Tuo raapi niskaansa vaivautuneesti.

"En mä tiedä" Yoongi myönsi. 

"Mutta kyllä mä siitä pidän. Mä menin vain viimeksi ihan yli ja nyt se ei varmaan halua edes nähdä mua enää" Yoongia itketti.

Namjoon hymyili heikosti.

"Itseasiassa se odottaa sua tuollak äyttävässä. Jin kertoi sille, että sä olet sairaalassa eikä se ole poistunut sun viereltä kertaakaan ennen kuin nyt kun mä pakotin sitä käymään kahviossa" namjoon kertoi.

Yoongi tunsi sydämensä hakkaavan lujasti. Hän ponkaisi ylös sängystä ja repi kaikki johdot irti itsestään. Hän juoksi käytävälle ja näki itkuiden Jiminin Jinin vierellä. yoongi ojensi kätensä levälleen eikä osannut olla itkemättä, kun Jimin juoksi hänen syliinsä. 

-

Moikka!
En usko että oikeasti kukaan lukee tätä enää näin pitkän tauon jälkeen. anteeksi. Mutta tässä kumminkin uus luku!! 
Haluan oikeasti kirjoittaa tätä mutta on vaan ollut kaikenlaista. En taaskaan muistanut mun salasanaa! XDd

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 15, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SPRING day - YoonMinWhere stories live. Discover now