21

1.4K 173 97
                                    

"Bir sonsuzluk taşı.
Wanda gülümsemesini büyüttü.
"Tesseract."

Loki gülümserken elindeki yüzüğe baktı.

''Bu bir miras

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Bu bir miras.''

''Evet, Salazar'ın mirası.''

Loki'nin gülümsemesi genişlemişti. ''Ragnarok'u hiç duymuş muydun Maximoff ?''diye sordu. Gözleri yine uzaklara dalmıştı.

Wanda da Loki'nin baktığı noktaya dönerken ''Büyük annem anlatırdı. Pietro ve ben yatmadan önce...''diye cevapladı. Sonra suratına küçük bir gülümseme kondurarak ''Pietro hikaye bitmeden uyuyakalırdı. Ben sonuna dek dinlerdim.''diye devam etti.

''O meşhur şiiri bilir misin peki ?''

Wanda'nın gülümsemesi büyürken mırıldandı.

''Ragnarok geldiğinde

Ay güneşi yendiğinde

Kim kalacak geriye ?''


''İşte o son meydan savaşı

Yerle bir edecek dağı taşı

Ragnarok'tur işte o.''diye tamamladı onu Loki.

''İnanıyor musun ?''diye sorarken Wanda'ya dönmüştü. Wanda kaşlarını çatarken ''Ben her zaman efsanelerin bir parça gerçeklik payı olduğuna inanmışımdır.''diye cevaplamıştı genç büyücüyü.

''Kadere inanır mısın peki Wanda ?''

''İnanmam.'' Wanda bu konuda netti. ''Kişinin kendi hayatanın iplerini yine kendi elinde tuttuğuna inanırım.''diye devam etti.

Loki batmakta olan güneşe dönerken ''Umarım öyledir. Çünkü ben bunu yapmak istemiyorum.''diye fısıldadı.

Wanda kaşlarını çattı. ''Ne yapmak istemiyorsun Odinson ?''

Loki cevaplamamıştı.

***

''THOR DÜZGÜN SOY ŞUNLARI !''

Carol çıldırmanın eşiğindeydi. Thor'un yaptığı aptallıklar yüzünden neredeyse 15 saattir bu lanet olasıca mutfaktalardı. Loki bir yerden sonra isterlerse onu Dumbledore'a şikayet edebileceklerini ama kendisinin daha fazla Thor'a katlanmayacağını söyleyip gitmişti.

Sabahtan beri 300 kişiye Kızarmış Balık ve Patates yapmaları gerekiyordu fakat Thor önce tencereleri devirmiş ardından balıkları kömüre düşürmüş ve onları yakmıştı. Yetmemiş gibi sonsuzluk büyüsüyle büyülenmiş olan buzdolabındaki balıkları da bitirmeyi başarmıştı.

Yeni dolum için 2 saat beklemişler ve bu sırada patates soymaya çalışmışlardı. Tabii ki Thor patateslerin dörtte üçünü kabuk soyuyorum diye çöpe atınca ellerinde kalan patates 300 değil 100 kişiyi bile doyurmayacak kadar azalmıştı.

Aresto Momentum    | STONY, WINTERWIDOW, SPIDEYPOOLHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin