SPİDERMAN

26 2 1
                                    


Orantılı Güç ve Çeviklik

Orantılı olarak 76 kiloluk bir örümceğin olması gerekiyor, bu yüzden güçlü ve çeviktir. Şöyle açıklayayım; National Geographic'e göre bazı örümcek türleri kendi ağırlıkları 170 katını taşıyabilir ve boylarının 50 katı kadar da yatay zıp olmasınıler.

Yani kabaca bir hesap yaparsak; 76 kiloluk Spider-Man'in 13 ton civarı ağırlık taşıyabileceklerini düşünerek var sayabiliriz (76 kg x 170 = 12.920 kg).

Havada beraber 178 cm boyunda olup olmadığını düşünerek 89 metre yatay zıplayabileceğinizi hesaplayabiliriz (1.78mx 50 = 89 m).

-Duvarlara Tırm anabilir

- YAPTIĞI  KARTUŞLAR ÖRÜMCEK AĞI ATABİLİR

- BİR TEHLİKE DURUMUNDA ÖRÜMCEK HİSLERİ BUNU SEZER.

-BİR MASKE TAKİP KİMLİĞİNİ GİZLER.GERÇEK ADI PETER PARKER'DİR.

GERÇEK ADI PETER PARKER'DİR

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Düşmanları:

GREEN GOBLİN

Üstündeki zırhı güçlüdür

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Üstündeki zırhı güçlüdür.Ayrıca planörüyle uçabilir.Planöründe her türlü silahı vardır.Planörünün önünden temizlenir, bomba alınabilir ve güdümlü temizlenebilir.

ZAYIFLIKLAR: Eğer bir zırhı kırmadan sonra derisine darbe alırsa normal bir insan gibi canı yanıyor.Anlayacağınız tek güç zırhta.


NASIL DÖNÜŞTÜ?: Norman Osborn zengin iş adamı Amberson Osborn'un oğluydu. Amberson, alkolik ve şiddetli olan icadı başarısızlığa uğradıktan sonra aile servetinin çoğunu kaybedinceye kadar iyi bir çocukluk geçirdi. Genç Norman ve annesi, Amberson'ın fiziksel ve psikolojik tacizin hedefi olacak. Bu intihar Norman, güçlülerin hayatta kalacağını ve asla zayıf olmayacağının farkına vardı. Bu aydınlanma, ailesinin köpeğini öldürmesine neden oldu, onu yaşamında daha az sorun olarak gördü.

Fırtınalı ve gök gürültülü bir gecede, oğlunun karanlık korkusunu iyileştirmek için ambar, Norman'ın, bulunduğu izleyen "yeşil, goblin benzeri" bir canavarla çevresindekiğı ve korktuğu, ailenin karanlık boş evlerinden birinde tek başına kilitledi. Karanlıkta, norman karanlıkta ışıkla yer değiştirerek canavarın onu yiyeceğinden korkuyordu, bu yüzden karanlıkla başa çıkıp onu asla terk etmemeyi diledi. O gece, Karanlığın ışıktan daha iyi oldugunu fark etti.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 28, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MARVELWhere stories live. Discover now