☮Love Yourself☮/5

2.1K 182 32
                                    

Jennie, derin bir nefes alarak kahvesini masaya bıraktı. Yaklaşık yarım saattir tuvaletten çıkamayan Yoongi'yi bekliyorlardı birlikte.

"Jennie, kapa şu telefonu artık."

"Kapa çeneni Jimin. İstediğimi yaparım."

"Sen iyice terbiyesizleştin. Jimin değil Jimin abi diyeceksin."

"Susar mısın? Bir yaş büyük olduğunda abim olmuyorsun. Sen ne abilik yaptın ki?" dedi gözlerini devirerek Jennie. Tek dileği Yoongi'nin tuvaletten çabucak dönmesiydi. Çünkü herhangi bir tuvalet, Min Yoongi için tehlikeliydi.

Yoongi'nin psikolojik sıkıntıları vardı. On sekiz yaşına kadar aile içi şiddete maruz kalmış, on sekizini doldurur doldurmaz evden kaçmıştı. Kaçışının ikinci yılında ise teyzesi tarafından bir haber gelmişti.

Annesinin ölüm haberi.

Babasının aksine annesini severdi. Elinden geldiğince ona yardımcı olmaya çalışır, kocasından şiddet görmesine rağmen her zaman sabırlı olmuştu. Ancak Yoongi'nin evden kaçışının sonrasında babası bunun suçunu annesine atmış, kadının intihar etmesine neden olmuştu.

Haberi aldıktan sonra girdiği depresyondan yeni tanıştıkları Jungkook ve Taehyung kurtarmıştı onu. Beraber geçirdikleri üç yılın ardından Jungkook'un küçüklük arkadaşı ile çıkması sonucu araları açılmıştı ve Yoongi'de Taehyung'un ısrarlarını takmadan onları silmişti. Yeni numara almış ve başka bir şehre taşınmıştı. Şimdi ise yaklaşık beş aydır tanıdığı Jimin ve yeni tanıştığı Jimin'in kardeşi Jennie ile kafeye gelmişti.

Kesinlikle hayatından nefret ediyordu. Bu yüzden eline geçen her fırsatta bileklerini kesiyordu. Kimsenin haberi yoktu.

Ona aşık olan Jennie dışında kimsenin...

Ve Jennie yine yanılmamıştı.

Çünkü Yoongi tuvalette aniden gelen sinir krizi ile aynayı kırmıştı...

-:))))

-Beril

Love YourselfあУооииιεWhere stories live. Discover now