FİNAL

26.3K 2K 990
                                    

Medya ATALANTE!
......

Sadece karşı özellerin bulunduğu bir yıkım içerisindeydim. Halktan yükselen çığlıklar öylesine fazlaydı ki kulaklarımın acıdığını hissediyordum. Bu kargaşaya bir anlam verememiştim. Geçmişten bir kesit miydi onu da anlayamamıştım.

Kate, annesine doğru kaçmakta olan bir çocuğu zevkle öldürürken diğerleri de infazlarına devam ediyorlardı. Şaşkınlık içerisinde bu vahşeti izlemeye devam ediyordum. Neler olduğunu anlayabilmek için özellerin yanına doğru koşmaya başladım.

Leuke yardımcısının sırtında mutlulukla bağırıyordu.

"Zafer bizim."

Mathilda kahkaha attıktan sonra 'hepsi birer köle olacak.' dedi. Kisor ve sayn halkından bahsediyor olmalıydı. Geçmişte buna dair hiçbir şey duymamıştım. Bu kesinlikle gelecekten bir kesitti. Duyduklarım karşısında buz küpü kesilmiştim.

Regina devasa vücudu ile sürünürken önüne geçeni öldürüyordu. Hepsi bu işi zevk alarak gerçekleştiriyordu. Öfke tüm vücuduma yayılmıştı.

Görüntüm aniden değişirken kendimi okyanusta buldum. Fiona buradaydı! Egeriaya karşı üzüntülü bir şekilde yalvarıyordu. Sanki yardım istiyordu.

"Lütfen Egeria! Başka bir çözüm bulacağız."

Egeria üzgünce başını iki yana salladı.

"Kisorlular ve saynlar köle konumunda. Hepsi işkence görüyor. Köle olarak yaşayan bir halk yaşamıyor demektir. Bu yapacağımız şey daha iyi olacak."

Fiona başını iki yana sallarken Egeria'nın kolundan tuttu.

"Thira'nın istediğini yapmış olacaksın. Karayı okyanusa gömmek mantıklı mı sence?! Birçok kişi ölecek."

"Bu durumda en mantıklısı bu Fiona. Halk bu halde yaşamıyor zaten. Başka bir yolu var mı? Atalante artık yok. Yapabileceğimiz tek şey bu. Okyanusta hayatınıza devam edebilmeniz için tüm malzemeleri size düzenli sunacağım. İnan bana doğru olan bu."

Fiona üzgün bir şekilde geri çekildi. Herhangi bir şey söylemiyordu. Egeria 'Atalante artık yok' demişti. Bu cümlesi fazlasıyla aklımı karıştırmıştı. Ben neredeydim? Bu kesitler ben öldükten sonra yaşanacak olanlar mıydı?

Görüntüm tekrar değişirken Leuke, Hyacintheyi sürükleyerek götürüyordu. Bu memnun hali benim canımı fazlasıyla sıkmıştı. Neler oluyordu burada?

Hyacinthe öfkeyle bağırırken Leuke kahkaha attı.

"Seni Furiler'e yem edeceğim."

Leuke gülmesine devam ederken Hyacinthe daha da fazla öfkelendi. O sırada Kate yanlarına geldi. Hyacintheye bakarak 'birini yakaladınız demek' dedi memnun olmuş bir şekilde.

"Saklandığı delikten yakalayıp çıkardık. Diğerlerini de bulacağız."

Kate memnun olmuş bir şekilde başını sallarken Leuke Hyacintheyi sürükleyerek götürmeye devam etti. Çok tuhaf olaylar oluyordu ve ben bu olaylara inanmak istemiyordum. Bu görüntüler bana olacakları gösteriyordu. Kötülerin zaferi iyileri yıkıp geçecekti.

Bulunduğum ortam değiştiğinde çok küçük ve dar bir odada Fiona ve Moneta ile birlikteydim. Lisa da yanlarındayken Okka burada değildi.

"Bunu başaracağız."

Fiona tereddütle 'bu çok küçük bir ihtimal' derken Moneta kararlılıkla konuştu.

"Atalante için. Onun anısına."

ATALANTE | [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now