*Tanıtım*

1.4K 53 9
                                    


[Argo kelimeler, küfür ve cinsel tabirler içermektedir]

Kim Seokjin

Genç yaşlarda Kore'nin prestijli bir müzik şirketine stajyer olarak girmişti. Yeteneği, azmi sayesinde 17 yaşında müzik piyasasına ayak basmıştı. Kusursuz görünümü ve eşsiz sesiyle herkesi kendine hayran bırakarak büyük ses getirdi. İnsanlar onun tazeliğine rağmen öyle benimsediler ve sevdiler ki onu çabucak başarı basamaklarını tırmanmaya başladı. Müzik şovlarında ve ödül gecelerinde boy göstermeye başladı. Her şey çok güzel gidiyordu. Çıkış yaptıktan tam üç yıl sonra dünyaya açılmaya başladı. İşte tam 3 yıl sonra hayallerini süsleyen büyülü şehir Paris'te sahne alacaktı. Her şeyin başladığı o yer.
________________________________________________________________
Jeon Jungkook

Jeon Jungkook 17 yaşında Seul'de yaşayan bir lise öğrencisiydi. Hayatı monoton, asosyal, insanlarla arası iyiy ama kimseyle sıkı bağ kurmayan kısaca kendi halinde biri. Müziğe ilgiliydi, birçok enstruman çalabiliyordu ve naif bir sese sahipti ama bunu hiçbir zaman ön plana çıkarmadı. Bir gün yakın arkadaşının zorla götürdüğü konser hayatını bambaşka evreye sürükleyen günün başlangıcıydı.

________________________________________________________________Park Jimin

Jungkook'un 19 yaşındaki çocukluk arkadaşı. Neşeli, sosyal kelebek ve hayata karışmayı seven eğlenceli biri. Jimin  de Jungkook gibi müziğe ilgili hatta lisede müzik grubu vardı. Müzikle aşırı içli dışlı olduğu için çok fazla sanatçıyla da ilgilenirdi ve konserlere gitmeye bayılırdı. Nerede ne zaman fark etmez, Jimin isterse her yere her an gider. Israrı sonucu en yakın arkadaşının hayatına çok önemli bir dokunuş yapar habersiz.

________________________________________________________________

Kim Taehyung

Jungkook'un sınıf arkadaşı. Havalı, uzun ilişki insanı, sosyal kelebek bir karaktere sahip.

________________________________________________________________

Diğer Karakterler ve Kısaltmalar

Doyoung : Taehyung'un en yakın arkadaşı
Yeo: Doyoung'un sevgilisi
Yuna: Jimin'in arkadaşı
K: Barda bir kadın
M: Jin'in Menajeri


__________________________________________________________

Selamlar ben Vega ♡︎
Amatör yazar kimliğimle yazdığım ilk hikaye "Jamais Touche" sizlerle. Jamais Touche Fransızca'dan geliyor ve "Asla Dokunma"anlamına gelmektedir. Kookjin ilişkisiyle bağdaştırdığım için hikayenin ismini bu şekilde belirledim. Onların ilişkisine asla dokunulamaz bunu korumak için çabaladıklarını görebiliyorum. Benim için onların ilişkisi basitleştirilemez ve klasik "ship" kavramından uzaktır. Aynı zamanda fransızcaya karşı ilgim var ve çok estetik bulduğum için ismini bu şekilde belirledim keza Kookjin'e de estetik bir kelime yakışıyor.

Lütfen hatalarımı gördüğünüzde uygun bir dille beni yönlendirip haberdar edin çünkü az önce dediğim gibi amatörüm ve hikayenin ana akışından kopmasam da aralardaki ufak detaylarda hata yapabiliyorum, affedin. Yorumlara çok önem veriyorum sadece ufak da olsa bir etkileşim verirseniz bu beni cesaretlendirip amatörlükten kurtarabilir diye düşünüyorum. Herkese iyi okumalar dilerim, kookjin'i ''klasik'' yakıştırmalardan uzak sevelim lütfen.

🤍

🤍

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Jamais Touché - Kookjin.Where stories live. Discover now