Tanrının Kırbacı Radamil

8 0 0
                                    


Karakter Adı : Radamil
Yaşı : Yok/Bilinmiyor
Cinsiyeti : Erkek
Irkı : Yarı melek, yarı insan
Hybrid Sınıfı : Exercitus Dei
Sınıfın özelliği :

Doğa, yıldız ve hava büyülerini kapsamaktadır, ekstradan kara büyüye karşı direnci vardır. Savaşçı özellikleri normal bir insan gibidir, ekstra bir özelliği yoktur.

Fiziksel Özellikleri :

Beyaz saçlı ve Gri sakallıdır, gözleri açık mavi rengindedir, vücudunda anlamı bilinmeyen işaretler vardır.

Kişisel Özellikleri :
Çenesi düşük değildir, yürürken her zaman başı diktir.

Hikaye

Tanrı'nın hizmetkarlarından biri olarak bilinen Fazeful'un oğlu olarak dünyaya geldi. Babası Fazeful ölümlü bir kadınla birlikte olduğu için cennetten atılarak ölümlü olarak işaretlendi. Annesi Radamil'in doğumuna dayanamadığı için öldü, Radamil'e üvey annesi yaşlı Hilldegarth baktı. Tanrı tarafından bir çok kez rahatsız edilsede olanları umursamayıp hayatına devam etmiştir. Güneşli ve açık bir havada ormana çıkıp ağaç kesiyordu, hava saniyesinde kararmış ve şimşekler çakmaya başlamıştı. Evine korku içinde giderken üstüne yıldırımlar düşmeye başladı. Vücuduna anlamı bilinmeyen işaretler çizilmiş, Radamil'in kahverengi olan gözleri açık mavi olmuştu.  Kendini daha farklı hissettiğini ve kötülüğe olan öfkesinin şiddetlendiğini üvey annesine anlattı.

Sahip oldukları inekleri sattıktan sonra evine döndüğünde evinin iblisler tarafından yakıldığını, üvey annesinin oracıkta organlarının sökülüşünü izledi. Öfke ile haykırarak iblislere doğru koştu, yumruğunu sıktığı anda şimşekler çaktı ve elinde yıldırıma benzeyen bir kılıç belirdi. Şaşkınlıkla kılıca bakarken iblislerin dehşet içinde bağırdığını fark etti. Onlara doğru koştu ve hepsinin kafalarını kopararak ezdi. Öz annesi olarak bildiği üvey annesine bakındı, içindeki kin'i ve öfkeyi yüzüne aktardı, elindeki yıldırım kılıcını normal bir kılıç olsa ezilecek kadar sıktı. Yağmur yağarken üvey annesini toprağa gömdü. Kılıcı sakinlediği sırada yok oldu. Öfke dolu yüzü ile ortadan kayboldu.

Radamil hakkında söylentiler :
- Yaklaşık 4892 yıldır yaşadığı tahmin ediliyor.
- Tanrı ile konuştuğuna bir çok kişi denk gelmiştir.
- Kanatları olduğu söyleniyor, fakat kullanamıyormuş.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 16, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Radamil, Scourge of GodWhere stories live. Discover now