§Chapter 1§

228 10 11
                                    

pohled Jessicy                                                                                          (je pátek)

"Crrrrrrrrrrrrrrr" Ano přesně tohle jsem slyšela hned po ránu. Hned co jsem hodila po tom krámu polštář, tak se pokojem rozlehlo nádherné ticho "věřte mi".  Natáhla jsem ruku k nočnímu stolku a vzala si telefon, abych se podívala kolik je hodin. 6:00"pane bože" no nato, že takto vstávám z postele každý den krom víkendu, tak jsem mega unavená. Byla polovina listopadu, ale dnes byl docela teplý den. Pohladila jsem po hlavičce Damona a přestoupila do koupelny.

Je celkem velká, prostorná a jenom moje"hi hi hi"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Je celkem velká, prostorná a jenom moje"hi hi hi". Podívala jsem se do zrcadla.....no..nebudeme komentovat. Zašla jsem si na WC a osprchovala se. Poté jsem si vyčistila zuby, rozčesala své vlasy, které jsem nechala volně na ramenou. Vrátila jsem se zpět do mého pokoje.

Je zařízený do lehce klučičího stylu, ale to je snad jedno ne? V posteli se rozvaloval Damon a já se vydala ke své skříni, ve které "není vůbec nic" a poskládala si jednoduchý outfit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Je zařízený do lehce klučičího stylu, ale to je snad jedno ne? V posteli se rozvaloval Damon a já se vydala ke své skříni, ve které "není vůbec nic" a poskládala si jednoduchý outfit.

Oblékla jsem se a zeptala se Damona jestli to je v pohodě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oblékla jsem se a zeptala se Damona jestli to je v pohodě. On jednou štěknul, což znamenalo jasné ANO. Šla jsem do kuchyně

a z ledničky vytáhla vajíčka a pánvičku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

a z ledničky vytáhla vajíčka a pánvičku. Přešla jsem ke sporáku a na pánvičku dala smažit vajíčka. Když jsem to měla hotové, tak přišla Cass

 Když jsem to měla hotové, tak přišla Cass

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

a za ní běželi naši psi. Na stůl jsem položila pomerančový džus, talířky s vejci a sedla si. Psi přiběhli k jejich miskám a šli hezky papkat, stejně jako my;). "Myslím, že dneska máme volnou šestou hodinu a osmá nám odpadá" řekla Cass. "Vážně?!" opravdu jsem tomu nemohla uvěřit, to se totiž nestávalo moc často."Jo a psal mi Samo.....". "No a co chtěl?" "Pozvat nás na párty a...." těd mi vyrazila dech, protože Samo se s námi moc nebavil, teda se mnou, s Cass se bavil celkem dost. "A co?"  "No ono to je vlastně jedno" alee noták.  "A odpoledne nikam nechoď, protože půjdeme." Tak a teď je to v pytli. 1. absolutně nevím co na sebe a 2. se mi tam vůbec nechce. "Ok" řekla jsem nejvíc klidným hlasem, kterým jsem dokázala, protože mě začínala srát. Jakmile jsme dojedly,tak jsem dala nádobí do mičky a zbytek džusu položila do lednice. Cass přenesla misky na terasu a psy vypustila ven. Já si vzala svůj a Cassiin batoh a vyšla před dům. Cass si ode mě převzala batoh a my se vydaly na zastávku, která je od našeho skromného příbytku asi 5 min. Cestou jsme naštěstí nepotkaly žádného našeho spolužáka či spolužačku. Na zastávku jsme dorazily asi 6:50 a bus nám jede 7:05, a tak jsme si sedly na lavičku. Čekaly jsme a přitom si povídaly, když se najednou od někud vynořil Samo a jeho parta. Jeho parta se skládala z Matyáše, Dominika, Honzy, Nikolase, Vity a samozřejmě Sama. Neměla jsem je moc ráda, protože mě v prváku šikanovali. Btw. jsme ve třeťáku na střední. "Čáááu dievčatá, ako sa máte?" zavolal na nás a svůdně se usmál. Bylo mi z něho špatně. "No, těď už blbě, protože si přišel" řekla jsem. Přišel ke mně a stiskl mi bradu"takto so mnou dievčatko hovoriť nebudeš, rozumieš?"Tak teď jsem se nasrala, takhle se mnou mluvit nebude a už vůbec na mě nebude šahat. Cass začínala chápat, že každou chvíli můžu vybouchnout a Samo by to nemusel přežít. Už chtěla něco říct, ale naštěstí přijel autobus. Vytrhla jsem se mu a rychle jsem k autobusu přiběhla a musela počkat, až vystoupí lidi. Hned jak jsem nastoupila, sedla jsem si na volnou dvojsedačku a Cass si sedla vedle mě. Koukala jsem se z okénka a sledovala auta co jezdí po silnici, ptáky co létají na obloze a jemně červené nebe, od toho jak vycházelo slunce. Vystoupily jsme na zastávce u školy a vydaly se ke skříňkám.     







Děkujeme za další přečtení našeho příběhu. Co se asi stane, až Samo přijde se svou partou do školy? To vše a mnouhem víc se dozvíte v našem příběhu.





Tak a dost. Takhle to končit nebude. Doufám, že se zatím líbí a líbit bude. Jestli máte jakékoli otázky či kritiku tak pište do komentářů. Uhh....pořád to zní moc formálně. Ale co.

   Milujeme Vás

                                                                                                                   Mei&Bee<3

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 26, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Život s youtuberem?!Where stories live. Discover now