Část 7. Už nejsem na vše sám!

220 22 7
                                    

Stalo se tam to, že se více poznali. Zdálo se jim jakoby se znali snad celý život. Seděli u ohně jen na sebe hleděli. Bylo slyšet jen praskání v ohni a slabý větřík. Loui mrknul svým šibalským pohledem a Harry se pousmál. Loui se zeptal co se děje. ´´Jsi dokonalý´´ odpověděl Harry. Nejlepší bylo to, že zítra byla sobota 13 náctého, takže Loui byl rád. Začínala mu měsíční dovolená. Harry o tom nevěděl a tak mu to Loui řekl. ´´Harry? Nechtěl by si jet zítra někam na výlet nebo tak?´´ zeptal se Louis. Harry kývl hlavou a odpověděl ´´To není špatný nápad´´ Louis se radostí pousmál a zeptal se Hazzy kam by chtěl jet. Harry popřemýšlel a vymyslel si, že by mohli jet na Revenson, to byla rozhledna s parčíkem nedaleko Londýna. Louis se smál a kývl, že je tam nádherně a že je to skvělý nápad.
Potom se Loui zvedl, že už pojede domů, ale Harry ho u brány zabrzdil. ´´Moment! Nikam Tě nepustím!´´ řekl starostlivě Harry. ´´Co blbneš Harolde, pusť mě, už je pozdě.´´ ohradil se Louis. Tím, že měl Loui upito se Harrymu nelíbilo nechat Louise odjet domů autem. ´´Přespíš u mě.´´ řekl mu za uzavřenou věc Harry. Loui se na něj podíval svýma průzračně modrýma očima a škytl. ´´Neboj, ustelu Ti v pokoji pro hosty.´´ ubezpečil ho Harry. Loui řekl, že z toho strach nemá ale že je překvapený. Harry chytl Louiho za pas a pomohl mu do domu. Ustlal Louimu v pokoji a pomohl mu ulehnout. ´´A teď mazej na kutě´´ poručil Louis Harrymu, protože brzo vstávají. Harry popřál Louimu dobrou noc a šel spát. Harry měl celou noc otevřené balkonové dveře, tím pádem slyšel praskání ohně. Jakmile praskání zeslabovalo Harry usínal. Za deset minut už byl tuhej.
Ráno Harryho zbudila jemná vůně kakaa a koláčků. Harry příjemně naladěný se vydal dolů do kuchyně. Když tam vešel, nevěřil vlastním očím. Loui stál u trouby v zástěře a vyndaval z ní voňavé koláčky. Harrymu se v hlavě začalo opět dít to, že chválil Louiho jak je jeho typ atd. Nikdy nepochopil, proč ho nepoznal dřív. ´´Najez se a vyrazíme ano?´´ zeptal se mile Louis Harryho. Harry se usmál a kývl hlavou, že ano. Po snídani vyrazili. ´´Jaktože jsi mi včera neřekl, že umíš péct.´´ zeptal se Harry.
´´Protože to není zajímavé, nebo alespoň myslím.´´ odpověděl Loui. Harry chtěl ale o svém vyvoleném vědět co nejvíc. ´´Co  jsi mi ještě neřekl? prosím řekni mi vše chci o Tobě vědět.´´ škemral Harry.
Louis nesnášel vyprávění o sobě, bylo mu z toho zle. Prozradil mu, že kouří a pije moc kávy, že to je jeho zlozvyk. Harry jen mlčky naslouchal, Loui viděl, že Harryho jeho výklad nesmírně baví a tak povídal dál. Když dorazili do parku, Harry odpověděl Louimu ´´Vůvbec mi nevadí, že kouříš.´´ a usmál se. Louimu se vytvořili na tvářích jemné ďolíčky jakse usmíval. Harry miloval jeho hlas, takže když povídal rád mu naslouchal. Chodili spolu po parku, povídali si a prohlíželi si přírodu. Všude bylo krásně zeleně. Byl to překrásný pohled.
Když dorazili na jednu lavičku aby si sedli, napadlo Louiho, že budou hrát na schovku a trošku si zablbnou. Harry bez váhání souhlasil. První se schovával Harry a Loui hledal. Harry našel za tmavě zeleným křovím kámen, za který se ukryl. Loui se vydal Hazzu hledat. Hledal asi 10 minut ale nenacházel ho. Najednou vyskočil Harry zpoza kamene a zakřičí NENAŠEL! :D
´´Ty jeden, počkej, Ty uvidíš´´ zavolal na něj pošpásovným hláskem. ´´Ty nezbedo! Dám Ti na holou´´ křičel vesele Loui, když běžel za Harrym. Harry chtěl utéct ale Loui byl rychlejší. Chytil Harryho za kabát a stáhl ho na zem. Z ničeho nic oba leželi na zemi a smáli se. ´´Jsi vyjímečný člověk Harry´´ pověděl Loui Harrymu. ´´Vyjímečný jseš tu spíš Ty, já tu dlouho nebudu.´´ odpověděl zklamaně Harry. ´´Ale prosímtě nech toho´´ odpověděl smutně Loui. ´´Děkuji Ti za vše, teď už vím, že nejsem na vše sám!´´ poděkoval náklonně Harry Louimu. Loui ho utišil, že nemá zaco děkovat. Po dvou hodinách se zvedli a namířili směr auto. Oba dva byli vyhládlí a unavení. Jeli tedy k Harrymu domů. Tam Loui uvařil svojí specialitku Kuře na mrkvi s bramborem. A když se najedli tak Harry poprosil Louiho ať znovu u něj přespí. Loui bez váhání souhlasil. Harry mu řekl:

Let me be your idolWhere stories live. Discover now