Hoofdstuk 9

228 4 0
                                    

Daar stond hij dan, te wachten op mij voor naar zijn hotelkamer te gaan. De show was geweldig. 'Gaan we een beetje praten?' Vroeg hij me vrij serieus waardoor ik enkel kon knikken. Ik slikte hevig van de stress. Hij klopte op zijn bed, dat ik moest zitten. 'Ik weet niet hoe jij je voelt, maar ik ben klaar met ontkennen dat ik je graag zie.' 'Ik ook maar ik wil niet het kleffe koppel worden waardoor heel de crew het nu al zou weten, en wat met je bekendheid? Heel veel mensen gaan me haten. Ik ben 'de stylist' en ik begin ineens een relatie met mijn baas?' 'We waren nooit werknemer en werkgever. Dit was een stage, en je stagejuf is in principe Lou dus je stage gaat niet in het gedrang komen. Daar zorg ik anders wel voor.' Hij gaf me een knipoog.

'Ik weet het niet Niall, het gaat ineens allemaal zo snel. Ik had nooit gedacht dat ik je ineens zou zoenen. Dat ik uberhaupt die moed zou vinden.' 'Ik ben trots op je.' Hij nam m'n hand en kneep er zachtjes in. 'Laten we het gewoon rustig aan doen, en dan zien we wel. Maar ik zal je wel al één vraag stellen. Lottie, wil je m'n vriendin zijn?' Ik knikte hevig. 'Ja.' Hij gaf me een dikke knuffel. Ik keek hem nog eens aan en gaf hem een kus. Hiervan keek hij wel even verbaasd van maar genoot er echt van.

We besloten na dat gesprek nog in onze eigen kamer te gaan slapen en nog niet samen te slapen. Het was te vroeg, zeker voor mij. Ik bleef maar aan hem denken. Ik stuurde hem nog een slaapwel berichtje en viel zo snel mogelijk in slaap.

De volgende morgen sloop ik stiekem met een ontbijt naar zijn kamer als verrassing. Ik legde het dienblad zachtjes op tafel. Hij lag nog te slapen, lichtjes aan het snurken. Wat schattig was. Ik keek hem aan en wreef zachtjes met mijn vinger tegen zijn wang en plaatste een kus op zijn wang. 'wakker worden schone slaper' lachte ik. Hij keek me aan met die kleine oogjes en sleurde me in een knuffel en een lange kus. Ik was wel even verbaasd met de reactie. 'Ik heb een ontbijtje mee' Hij ging uit het bed en rende snel naar het dienblad. Hij had honger. Hij bood me nog wel wat aan maar ik had al wat gegeten.

We moesten normaal doen waar de crew was. We gingen nog een weekje wachten met het nieuws. Alles rustig aan doen. Dat had hij me ook beloofd. Hij at zijn eten op en bedankte me. Hij kuste me zachtjes en verdween in zijn boxers naar de badkamer.

Hij kleedde zich om, we maakten plezier in zijn kamer door elkaar spelend te kietelen, en te praten. In de namiddag besloot ik alleen de stad in te gaan. Als ik dat met Niall samen deed weet heel de wereld het al. En dat wil ik niet.

Niall wou nog wat oefenen en nieuwe liedjes schrijven dus iedereen deed zijn eigen ding. En dat was voldoende.

S avonds na het eten kwam ik terug maar Niall was een beetje in paniek. 'Waar was je zo laat? Ik maak me zo een zorgen. God Lottie.' Hij sleurde me de hotelkamer in en gaf me een knuffel en eindigde met een kus.

'Ik ga niet dood hoor Horan. Ik was even de stad in en wat gaan eten. Ik wist wel dat ik hier moest zijn.' zei ik zachtjes. 'Weet ik wel maar je was helemaal alleen zonder iemand van de crew. Wat als een gestoorde fan je kende en naar je toe ging om je te bedreigen. Ik zou dit niet hebben gewild.' Ik nam zijn gezicht in mijn handen en keek hem diep in de ogen. 'Niall James Horan, ik hou van je maar ik wil ook dingen alleen doen en dat ze komen. Ik kan mijn vrouwtje staan. Maak je toch geen zorgen om me.' Ik plaatste een kus op zijn lippen en sleurde hem mee naar de arena.

We betrapten elkaar op handje geven dus ik liet zo snel mogelijk zijn hand los als ik crew zag. We verdwenen samen de kleedkamer in. Hij keek me doordringend aan. Ik keek of de deur goed toe was en of er iemand van de crew in deze kamer kon geraken. 'Je maakt me zenuwachtig.' Kondigde ik aan met zweethandjes. Hij nam me in zijn armen en kuste me zachtjes. 'Ik hou wel van dat stiekeme.' Lachte hij doorheen het zoenen. 'Stop it Horan, ik moet je nog stylen.' Ik zorgde dat hij me losliet.

Ik griste een outfit uit de rekken en gooide die naar hem. In plaats van achter het gordijn aan te kleden besloot hij het voor mijn neus te doen. Wat kwelt die jongen me toch. 'je krijgt het binnenkort nog vaker te zien.' zei hij alsof hij mijn gedachten kon lezen. Die getrainde spieren.. Of die spieren die getraind leken..

Toen hij klaar was met omkleden zorgde ik ervoor dat zijn kleding goed was. Broek over de schoenen, alles goed steken. Daarna mocht hij op de stoel zitten.' Ogen toe' zei ik lachend. Maar ik zag al dat het hem niet lukte dus ik deed hem een blinddoek om. Ik deed zijn oorring uit en stopte er plagend mijn grote hartjes oorbel in. 'Lottie waar ben je mee bezig' 'Zal je zo zien.' Ik deed zijn blinddoek uit. 'de nieuwe Niall.' 'oh god dit meen je niet.' 'jawel' en speelde met de oorbel. 'nee nee ik haal hem er wel uit en steek je oude er terug in. Maar de fans zouden nog meer gekker op je zijn.' plaagde ik. 'als jij nog steeds verliefd op me blijft maakt het me niets uit.' zei hij en probeerde me te zoenen. Ik stak zijn oude oorring erin.

Ik gleed door zijn haren en zorgde dat zijn haar en make up ook klaar waren. Toen kwam Tracy en ik kreeg het gevoel dat Tracy al iets wist... Dat ze wist dat we verliefd waren.

The HairdresserWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu