Boyutlar arası geçiş?

136 11 5
                                    

Ben sanal arkadaşım Reuchi ile beraber odamızda oturuyoduk. Arkadaşım bahçeye çıkmak istediği zaman kırmayıp kabul etmiştim.

Garip bir şey vardı. Rüyamda yürüdüğümü "hissedebiliyordum" sanki kendimi kontrol ediyomuşum gibi. Kankamın saçları uzundu ve toplanmıştı. Kahkül de bırakmıştı.
Ben ise kısa saçlarımı salmıştım.

Bahçeye düşünce temiz havada sohnet ettik filan. Rüyamda Corona virüs filan yoktu ve şimdiki halimize göre HAVA MÜKEMMELDİ yıl 1970 gibi görünüyordu. İnsanların keyifli sesleri geliyordu. Cidden kendimi orda gibi hissettim fırsattan istifade havayı içime çektim. Çok güzel gül kokusu vardı.

Kankam bizim bahçe tarafa inmişti. İndiği anda kendi isteğimle O fazla ot olan tarafa gitme demiştim. Oda gitmemişti. Çünkü ben öyle istiyordum.

Oraya gitmememin sebebi ordan aşırı korkmamdı. Orada çok fazla derin bir geçit vardı ve parlıyordu. Dikkatli bakınca insanın fazla ürpermesine sebep oluyordu çünkü.

Ben fazla bir süre dışarıdaki mükemmeliğe dalmıştım. Bildiğin rüyamdaki beni kendim kontrol ediyordum ve herşeyi hissedebiliyodum. Abi mükemmeldi ya...

Ben tabelalara bakarken yılın 1965 olduğunu farketmiştim. Bi Hassiktiri çekmişim varya .d. Kankam ne oldu diyince ona tabelayı gösterdim. Kankam bayılacak gibi oldu sonra düzeldi.

1965 yılındayız ve benim evim hala burda duruyordu. Üstümdeki kiyafetlerden anlamalıydım 1960lı yıllarda olduğumuzu .d Benim üzerimde siyah kazak ve çok tatlı bir pantalon vardı. Üstümde de kahverengi bir ceket.

Kankamda ise Gri renkli dar elbise gibi bir şey ama kazak gibi üstünde de süt pempesi gibi bir kazak. Şok olduk yani 5 dakika kendimize gelemedik.

Ayıldıktan sonra Reu neden oraya gitmememi söylediğini duydum. Dedim ki çok derin bir geçit var ve parlıyor ve salak kız rölünde olmadığım için oraya gitmiyorum.

Kankam güldü ve tabi o çok meraklı ve bende çok isteksizim. Napıcaz derken aklıma herşeyi kontrol ettiğim geldi. Kankamı ikna etmeye çalıştım beynine girerek.

Ama olmadı. Demek ki sadece kendimi kontrol edebiliyorum aman ne harika yha .d

Kankam elimden tuttu ve ben ne korkuyorum anlatamam elsjwkbs
Oraya yaklaştık ben altıma sıçacak derecedeyim Allahım yardım et nolur diyip dualar okuyorum. Kankam bir çığlık attı. Bende kendimi tutamayıp koştum ne oldu la diye.

Kankam geçitin yarısında kalakalmış ve 2ci defa şokta dödnsk. Ben de altıma sıçarak içeri atladım ne oldu diye. Kankam eliyle parlak yeri gösteriyor. Onun yanına gelip parlak yere bakınca 2ci defa şoku ben yaşadım ama korkuyu kendimde hissediyorum. Yani kendi bedenimde.

Amk orada kocaman ağaçlar filan var ne oluyor amk?! Diye kalakaldım. Kankamın eli ağzında dualar okuyor ben de onunla birlikte. Ben dışarı çıkıp kocaman ağaçların olduğu yere bakınca hiçbir şey görünmedi 3cü şok. BİLDİĞİN NARNİA GÜNLÜKLERİ BU AMK

Napıcaz diyorum. Kankam gidelim bir ilk eve diyor. Burdaki dialoglar net aklımda kaldığı için günlüğe yazdım oradan rahat-rahat kopyalıyorum eksjksn.

Ben' Melike

M'Noldu...

Ben'Napıcaz

M'Gidicez

Ben'...nE

M'e gidicez işte

Ben'Mal mısın amk?

M'Yoo gidicez işte hadi hazırlan bıçak korunma filan

Ben'Kanka...

M'Efm?

Strange DreamsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin