Bölüm 8

25 0 0
                                    

Ekim'den

Bu gün benim doğum günümdü.Mutluydum.Aynı zamanda da üzgün.Çünkü benim ailem yoktu.Babam ben 8-9 yaşlarındayken öldü.O zamanlar bilmiyodum tabi.Sonra ben 8. sınıfa başladığım zaman annem başka bi adamla evlenmişti.Çok üzülmüştm daha çocuktum ve babamı özlüyodum.O adam;annem kocası olucak herif beni taciz ediyodu.Biraz daha büyüyüp,olayı artık idrak edince dayanamamıştım ve anneme yurtta babaannemde kalmak istediğimi söylemiştim.Anneminde işine gelmişti tabii.Bana sadece maddi destekte bulunuyodu.Her ay düzenli olarak kartıma para yatırıyodu o kadar.Babaannem ..Onu çok seviyoeum.O İzmir'de ama.Şerefsizin teki yüzünden taptığım şehirden,taptığım babaannemden ayrılmış,okuma bahanesi ile İstanbul'a gelmiştim.Ama her tatilde gidiyorum yanına.Ona bişey olma düşüncesi canımı ölesiye yakıyo.

Gözümden akan bi damla yaşı sildim.Doğum günü kızıydım ve biraz şımarmam lazımdı değil mi?

Yataktan kalkıp dolabımı açtım ve gizlice bora nın odasına girip gömleğini aldım.Heh işte oldu.

Şimdi siz boranın odasına nasıl girdin diye sorucaksınız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şimdi siz boranın odasına nasıl girdin diye sorucaksınız.Ben Kaan,Bora,Fatma aynı evde yaşıyoduk.Fatma kahvaltıya çağırdığında aşağı indim.Hep beraber kahvaltı yaptık.

******

Okula girdiğimizde dağıldık hepimiz ayrı bölümlerdeydik çünkü.Sınıfa girdiğimde;"Günaydın gençler" diyip sırama geçicektim ki sıramın üzerinde bi paket gördüm üstüne bi not vardı.

İyi ki doğdun Ay Kızı

Aklıma ilk bilinmeyen geldi.Gülümsedim ve paketi açtım

Hemen sıra arkadaşıma döndüm ve takmasını istedim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hemen sıra arkadaşıma döndüm ve takmasını istedim.Aklıma sınıftan birinin görmüş olucağı geldi ve hemen bağırdım.

"Gençler ilk hanginiz geldi "

dediğimde ışık atladı;

"Ben geldim kuzum."

dedi.Yanına gittim ve

"Bu kolyeyi bırakanı gördün mü"dedim.Kafasını hayır anlamında salladığında teşekkür ettim ve telefonumu çıkarıp bilinmeyene yazdım.


Ay Kızı'm:Kolye için teşekkür ederim bilinmeyen

Bay Aşık:Rica ederim ,yakışıcağına eminim

İyi ki doğdun küçüğüm

Ay Kızı'm:Sende...

sende iyi ki varsın bilinmeyen

*Görüldü*

*Bay aşık çevrimdışı*

Hoca gelince telefonu cebime attım ve dersi dinlemeye başladım.

*****

Öğle arasına girdiğimizde derin bi nefe verdim ve bahçeye çıktım.Bizimkilerle her zaman oturduğumuz ağacın altına gittim.Ne bakmayın öye bi yerden sonra ezberliyosun.Bu arada da bizimkiler derste gelip doğum günümü kutlamışlardı.Nasıl izin aldıklarını bilmiyorum ama iyi eğlenmiştim.

Artık içeriye girme zamanım geldiğinde kalktım,bizimkilere veda edip sınıfa çıktım sınıfa girer girmez iki yanımdan ve önümden konfetiler patladı.Kokudan sıçradım ve etrafa baktım birden önüme pasta geldi

Patanın üstündeki mumları üfledim ve etrafa bakındım birden biri elime bi not sıkıştırdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Patanın üstündeki mumları üfledim ve etrafa bakındım birden biri elime bi not sıkıştırdı.

Kuru bi hediyeyle kutlamak içime sinmedi  :)

       Bilinmeyen









Felaket/ Texting-İnstagramWhere stories live. Discover now