21 🔱 Dünya

48.5K 5.6K 4.7K
                                    

Multimedya: Wondra - I'm Not Afraid

Keyifli Okumalar...

🔱
"Geri dönmelisin Erian.
Halkımızın,
bizim sana ihtiyacımız var."
🔱

"🔱

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🔱

Varl evin duvarına yaslanmış önündeki kadının ileri geri gergince yürüyüşünü izliyordu. Tanıdığı o kadının şimdiye kadar kızıl kadını öldürmek için harekete geçmiş olması gerekiyordu ama Kaila görünüşte iyi idare etmişti. Dün ona saldırmasından bu yana başka bir harekette bulunmamış aksine sessizce olanları izlemişti. Bu Varl'ın o an daha tedirgin hissetmesine neden oldu. Kaila'nın sessiz kalışı daha tehlikeliydi zira. Gözlerini onun üzerinden bir an ayırmasa iyi ederdi.
Kızıl kadını sevmişti ve ona bir şey olmasını istemiyordu.

Aslında Kaila'yı buraya getirmeyi hiç istemese de hala tam olarak işin iç yüzünü öğrenebilmiş değildi. Kız, Sbrion'dan çıkış yaparken ona olan biten her şeyi anlatmıştı. Erian'ı babasına götürüşünün nedenlerini, sonra olanları ve onu nasıl kurtardığını ama hala kafasında yerli yerine oturmayan şeyler vardı ve Erian'ın şu an ki durumuna bakılırsa cevaplar maalesef yine bu kadındaydı.

Dış kapının sesi duyulduğunda Kaila yürümeyi kesti ve yine gerginliğini ele verir gibi parmaklarını açıp kapattı. Varl yaslandığı duvardan ayrılıp gözlerini ay ışığının kırdığı karanlıkta beliren siluete dikti. Erian yürüyüp tam önünde duracaktı ki Kaila heyecanla boynuna atıldı ve onu öptü. Varl buna göz devirecekti ki Erian onu şiddetle ittiğini gördü ve adam elinin tersiyle dudaklarını sildi. Öfkeye bulanan gözleri kadını buldu. O an sanki kadını öldürebilecek bir öfkeye sahipti. "Beni neden öptün?"

"Ne?" dedi Kaila şaşkınlıkla.

"Asel üzülecek senin yüzünden!" diye tısladı. "Biz birbirimizden başkasını öpmeyen arkadaşlarız."

Kaila isterik bir şekilde güldü. "Sen benimsin."

"Ben Asel'inim!" dedi Erian. "Sakın ona beni öptüğünü söyleme!"

"Onu öldürürüm!"

"Kaila!" diye tısladı Varl öfkeyle.

Erian ona doğru bir adım atmıştı ki durdu ve dişlerini sıktı. "Ben kadın döven Jack değilim, o yüzden şu an canına yakmıyorum ama eğer onun canını yakarsan..." dedi dişlerinin arasından. "Seni o an öldürürüm. Bir daha bunu söylersen... Seni yine öldürürüm."

Kaila dudaklarını öfkeyle aralamıştı ki Varl önüne geçip elini kaldırdı ve, "Yeter!" dedi. "Onu buraya senin saçma kıskançlığın için çağırmadım. O yüzden yaptıklarından sonra en azından o çeneni kapalı tut!"

Kadın ona öfkeyle baksa da en azından bu kez konuşmamayı başarabildi ve Varl Erian'a doğru döndü. Hersion'ın yaptığı makinenin onu ne hala getirdiğini görebiliyordu. Belleğindeki her şey silinmiş, daha kötüsü ise o makine onu bomboş bir bedene çevirmişti. Kaila onu klonundan kurtarıp bu gezegene gönderdiğinde belli ki içerideki kızla aralarında bir bağ oluşmuş ve öğrendiği çoğu şey de kız sayesinde olmuştu. Erian'ın kıza nasıl bağlandığı ortadaydı. Hal böyleyken onu geri götürmeye çalışmak da hayli zor olacaktı.

UZAY'LIOn viuen les histories. Descobreix ara