25. S Danielem na Slovensku

88 5 9
                                    

Je něco kolem 8 hodiny ráno a já se nějakou tu chvilku potuluju po Bratislavě. Rovnou napíšu Danielovi, že tu jsem a vydám se na nádraží. Jak jsem tak činila tak mi i vybroval mobil se zprávami od Kláry. Jen jednu jsem si přečetla a pak jsem to nechala být. Neměla jsem moc velký zájem se o to teď starat. Došla jsem na nádraží zpátky na nástupiště aby to vypadalo, že jsem zrovna přijela. Bylo mi blbý lhát Danielovi, ale zase jsem ho nechtěla tahat z postele a navíc by se mě ptal, proč jsem tu tak brzo. Neměla jsem na to náladu. Když se z přecpanýho nástupiště stalo prázdné nástupiště tak jsem se šla podívat, co se stalo. No nakonec jsem zjistila, že přišel Danko i se svými fanoušky. Já vlastně zapomněla, že on je taky Gogo. No hned jak jsme od nich vypadli tak se mě ptal na takový ty otázky typu seznamování s kamarádem, kterého vidíš na živo prvně. Nějak jsme se dostali k tématu, které se stalo nedávno. Teď se budu zase opakovat. Vítek v lochu a Maty s Domčou byli pořezaní a málem zabití. Jo jo je super to všem vysvětlovat zvlášť. Fakt mě to baví. Konečně jsme došli do toho bytu, myslela jsem, že mi upadnou nohy, ale nedávala jsem to najevo. Přeci jenom nevěděl, že tu jsem už od 6 hodin ráno.

Když už jsem byla nějak zabydlená, tak jsem šla udělat oběd a pak jsme natočili nějakou hru. Skončili jsme kolem 5 hodiny večer. Podívala jsem se tedy na mobil a měla jsem tam trilión zmeškaných hovorů. Nejvíc byly od Kláry a pak 3 od Domči, 2 od Matyho, 4 od Vládi, 6 od Kuby, 10 od Radka, 8 od Štěpána a 7 od Sama. Co se stalo? To se zas někdo posral nebo co? Je zvláštní, že když mi volali všichni tak že mi nevolal nikdo z Pardubic. Co tohle do prdele má znamenat?! Lehla jsem na gauč a všem jsem napsala zprávu: co se stalo? Jsem zvědavá kdo mi nejrychleji zareaguje. První byl Domča, pak Vláďa, potom Radek, Štěpán, Maty, Kuba, Sam, a na konec Klára. Všichni měli stejnou odpověď. Ty jsi u Goga, že jo?! Jen jsem vejrala do mobilu a nechápala jsem co se děje. Nakonec přišel ke mě Danko tak jsem se ho musela zeptat, co se děje? Jen pokrčil rameny a sedl si vedle mě. ,,Prečo sa ma pýtáš?" dodal. ,,No jen, že mi kamarádi volali a pak když jsem jim napsala co se stalo tak všichni měli stejnou odpověď a tto že se mě ptali jestli jsem u tebe" objasnila jsem situaci. Danko v tu chvíli vypadal jako když se mu rozvítilo. ,,Jo to možno bude tím, že sme ráno potkali fanúšiki a tak sa roztrhla kauza o tom, že sme spolu" odpověděl mi. Jen jsem na něj čuměla jak na zjevení. Jak si to mohli myslet? A to se i ostatní nachytali? Tak tohle se musí zarazit! ,,Nezastavíme to, prosím? Já nechci být známá jako štětka youtuberů. Jsem totiž skoro u každého a tak bůh ví co by si o mě mohli myslet". ,,Dobre, ale zítra pi raňajky". ,,Dobře" řekla jsem a obejmula jsem ho a už s lepším pocitem jsem začínala usínat.

Kdo do prdele vstává v 5 aby udělal snídani?! Hádate správně, Danko jak blbej vztával v 5 jen aby mi udělal snídani. Je hodný, ale fakt mě budit tím v 5 není nutné. Od té doby co mě vzbudil jsem jen koukala do stropu a poslouchala jsem Danka z kuchyně jak tam nadává asi na pánvičku. Málem jsem se neudržela a začala jsem se smát. Po velké ráně jsem šla do kuchyně. Všimla jsem si pánvičky na zemi a Daniela držící se za nohu a potichu pro sebe nadával. ,,Dobré ráno nešiko" řekla jsem s velkým úsměvem. ,,Dobré" odpověděl a dál se věnoval své noze. Já jsem měla nějakou tu zkušenost a tak jsem šla do mrazáku pro led. A úplný hovno jsem tam našla. Tak jsem vzala aspoň mraženou směs a dala jsem mu to na nohu. Poděkoval a já dodělala snídani. ,,Chcel som ju urobit já". ,,Já vím, ale než bys jí udělal tak by jsi se tu zabil a já nechci přebírat druhý kanál. Stačí mi, že jsem si no převzala od Radka, mého bratrance" dořekla jsem a cítila jsem na sobě objetí. Danko však seděl přede mnou a doma s námi nikdo na víc není. Hned jsem si vzpomněla komu ty ruce patřili, ale ten byl už 2 roky mrtvý. Tak fajn co mám na sobě?! Super já idiot jsem si až teď všimla, že mám Radkovo věci, proto ho cítím. Hned se mi v hlavě objevil nápad.

Cestovatelka [DOKONČENO] ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat