Bölüm 142 : Kaos Tohumları Ekildi, Hasat Zamanı Geldi

620 109 24
                                    

Not: Bu bölüm HakanAdana ve kralmat kullanıcı adlı okuyucularıma ithaf edilmiştir.


Batı Kıtası, Sakin Güneş İmparatorluğu, Yeraltı Güneşi Vadisi,


Yeraltı Güneş Vadisi ta enginlere uzanan geniş bir bölgeden oluşuyordu. Batı Kıtasının lideri olan Sakin Güneş İmparatorluğunun köken aldığı bu yer eşsiz kaynakları ile Asil Kıtadaki klanları bile etkiliyordu.


Yeraltı Güneş Metali, Sırlı Güneş Ağacı gibi eşsiz materyaller bu bölgeden kaynak alıyor, imparatorluğun ihtişamı dünyaya dağılıyordu.


Lâkin şu anda Yeraltı Güneşi Vadisi her zamanki asil ve görkemli görünüşünü üzerinden atmış görünüyordu.


Vadi boyunca uzanan düzlüklerde genişlikleri yüzlerce metreye uzanan ve uzunlukları onlarca metreyi bulan binlerce portakal sıkacağı benzeri yapılar vardı.


Bu yapıların etrafında köyün ağılları gibi örülmüş yine binlerce kapalı alan bulunuyordu. Bu alanların içinde toplamda milyonları aşan sıradan, gelişimci olmayan insanlar bulunuyordu.


Kadınlar, çocuklar, bebekler... milyonlarca insan! Bu insanlar birbirlerine sarılmış korkuyla portakal sıkacağı benzeri yapılara bakıyorlardı. Ölüm Baskısı!


Bu yapılara Ölüm Baskısı deniliyordu.  Içindeki geniş alana onlarca insan dolduruluyor daha sonra gelişimciler  mekanizmayı harekete geçiriyor ve havadaki küp şeklindeki kocaman metal o insanların üstüne biniyordu.


İnsanlar vahşice katlediliyorlardı. Bu insanların  kanı Ölüm Baskısı'nın altındaki kavanoz benzeri yapıda birikiyor dolduktan sonra uzmanlar gelip bu kavanozları alıp yerine boş kavanozları koyuyorlardı. 


Tüm bu katliam yaklaşık 1 haftadır devam ediyordu.


Vadinin üstünde gökyüzünde iki kişi süzülüyordu. Aşağıdaki katliamı seyreden genç ve yaşlı iki adamın yüzünde hiçbir duygu emaresi yoktu.


Gencin giydiği güneş işlemeli elbiseler onun Sakin Güneş İmparatorluğunun üst düzey bir üyesi olduğunu gösteriyordu. Yanindaki yaşlı adamın üzerindeki yine güneş işlemeli elbise onun imparatorluğun kıdemli bir üyesi olduğunu gösteriyordu.


Yaşlı adamın giydiği elbisenin üzerine işlenmiş güneş resmi gencin elbisesindekinin aksine sarı değil kırmızıydı. Şeytani bir kırmızılık vardı.


"Büyük Ata, şimdi ne yapmamı istiyorsun?" Genç figür yaşlı adamın karşısında eğildi, sakin bir tonda sordu.


"Tüm kıtaya bu haberi yaymanı istiyorum.


Yeraltı Güneş Vadisinde binlerce yıl sonra yeni bir Sırlı Güneş Ağacı çıktığını tüm imparatorluk ve krallıklara ilet. Lâkin kimse diğerlerinin bundan haberi olduğunu duymasın.


Artık atalarımızın nihai planını gerçekleştirmek için yeterli kaynağa sahibiz. Sonunda amacımıza ulaşacağız." Yaşlı adamın gözlerinde gaddar bir parıltı oluştu, vücutları pestil haline dönen ve kanları toplanan insanlara bakarken yüzünde şeytani bir gülümseme vardı.


"Anlaşıldı Ata." Genç saygıyla eğildi ve hızla oradan uzaklaştı.


Sonunda büyük plan işlemeye başlamıştı.


(Tamamlandı✔)Ölümün Efendisi : Padişah Where stories live. Discover now