Parťácká party

77 5 10
                                    

JIMIN

Připravuji se na vogulenou párty u Kaluží. Oblékám si nejrajcovnější kousky, vypůjčil sem si mini kraťásky od sestry Karla. Myslím si, že vážně zapůsobí. Když si sednu tak mi čuhá kúsek vaja. 

Olouška to zruší. 

Bradavky jsem si jen nastříkal lakem na vlasy aby mi pořádně stály, nic velkého. Chtěl sem totiž, aby byla hlavní pozornost na mých vajcách které sem předtím vařil na 2 Otčenáše, na hniličku. Ještě jsem je pořádně vyleštil ve stroji na bowlingové koule, ve kterém si mámy leští plešku.

Můj dnešní make-up je inspirovaný Twilight ságou. Kdo by nechtěl být jako Edward? Akorát vlasy sem si nechal jako Jacob než se ostříhal. To víte, trošku Halloween... 

Oční stíny jsem měl už přirozeně, protože mě máma Jin po narození pustila do paletky Jeffreyho Stara. Od té doby tam drží. Kvalitka no. 

Na rtíky sem si dal jen jemný lip gloss jako James Charles, řasy sem si nalepil lepidlem na papír a mohl sem jít. 

OLI

Je to tady. Den Pé, Párty Párků.

Na dnešním outfitu sem si nechal obzvlášť záležet. Půjdu jen v růžovém županu, list na Adama mezi nohama, až svůj župánek odložím, vosí sosáček se mi vynoří.

EYO RÝMY ŠPRÝMY.

Opichané rty mám již dlouho a plastiku nosu taky, takže sem si jen udělal azijský linky abych byl víc azijský. Je to moje imidž. 

time skip

Třetí oko - pohled kyklopa

Party u Kaluží byla plná zajímavých lidí. Byl tam Džaromír Džágr, Hafmňau (kdyby někdo nevěděl, je to muž kterému řeknete haf a on odpoví mňau), DJ Čočkin (díler čoček bez čočky a.k.a feťák bez krku) a Jaro Slávik ještě když měl rád pánské prdélky (PP). A mnoho dalších výplodů výbuchu na Ukrajině. 

Oli čekal na Jiminka u bazénku.

Představte si, jak jdete osvětlenou uličkou, padají třpytky a teď se otevře za zvuků fléten Krysaře obří mušle ve které sedí Oli který má jenom list přes penis. Romantikuš, já vím. 

Zpátky do reality. Olimu se zase přilepily oči, když mrkal na Jimina. Jimin si na to už zvykl a začalo mu to připadat přitažlivé. 

Jimin k němu přistoupil a odlepil mu oči. ,,Ah, ani sekunďák se ti nevyrovná Oli... Tvé oči lepí jako čerstvá míza rozkvetlých květů. Ještě že mám na ně alergii..."

,,Ah Jimin-AH to je tak romatické. Lesk tvých vajec se nevyrovná ani záři disko-koule. Myslím že DJ Čočkin to zahlédl a chce teď tvé vajca ke své čočce. Budu si tě muset celou noc hlídat."

Tak to je mega sweet, cukrovku, diabetez, vykažené zuby, paradontóza, praskání cév, nezapomínejte si píchat a píchat. pac a pusu

kolektiv autorů se po dlouhé době slezl užívejte tento shit. 




Perfection (OLI X JIMIN)Where stories live. Discover now