⭕️

10 2 0
                                    

Co myslím slovem co stále dávám do uvozovek? Myslíš "zbláznit"?
Myslím tím lidské nastavení, ke kterému se ne každý dostane a ne každý to chápe a přijme. Znamená to stav kdy přijmete nebo přijímáte či pochopíte sebe samotného. Přestanete se chovat tak jak po vás ostatní chtějí a začnete se chovat jak chcete vy. Začnete se oblíkat, mluvit, psát, tvořit a vypadat, tak jak chcete. Zbavíte se toho co vám stále říká jak jste nedokonalí a chybní. Začnete žít něco nového co se vám bude líbit a proto se toho jen tak nevzdáte. A konečně budete vidět všemi barvami a ty barvy vás pohltí, později naplní.
Jestli si myslíte že tím myslím to, že se takhle budete chovat, od prvního pocitu "zbláznění" až do konce svého života, tak se pletete. "Zbláznění" může trvat jen pár minut či sekund, ale pokud budete chtít a budete schopni si ho udržet dýl, tak je to jen lepší.
A proč tomu vlastně říkám "zbláznění"?
Protože získáme svojí mysl, nezávislou na ostatních. A proto, že budeme jiní a svoji, tak nás ostatní nebudou chápat a budou nás označovat za ty divné nebo blzáznivé. Ale my se jen osvobodíme a nebudeme mít potřebu se k takovým lidem poutat a žádat o jejich pozornost. Maximálně jim budeme chtít pomoct, ale ne každý to tak bude chtít.
Když mi někdo řekne „Ty jsi divná.", tak neřeknu „Ne, nejsem.", „Ne, to ty." a ani nesklopím hlavu. Řeknu mu s úsměvem a nadšeným tónem „Já vím.", „Ne, jsem jiná." nebo „Už od mala.".

*Little Empty*Where stories live. Discover now