47. BÖLÜM: SENİ SEVMİYORUM!?💔

2.3K 130 18
                                    

DEREN'DEN

Kamptan döneli 2 hafta olmuştu. Açıkçası o kadar güzeldi ki hiçbirimiz dönmek istemiyorduk. Ama ne yazık ki hepimizin işleri vardı. Gerçi doğrusunu söylemek gerekirse benim yoktu. Üniversitem şu an tatilde olduğu için sadece oturup ablamın paralarını yemekle ve Talha ile romantik anlar yaşamakla meşguldüm. Tamam kabul ediyorum o kadar da romantik değildik yani korkmanıza gerek yok vıcık vıcık bir ilişkimiz yoktu. Bugün Yağmurla buluşmak için dışarı çıkacaktım. Onunla çok iyi anlaşmıştık. Yağmuru arayıp bugün buluşmak için müsait olup olmadığını sorduğumda çok sevindiğini ve müsait olduğunu söylemişti. Sonrasında da aklına bir fikir geldiğini söylemişti. Yağmurun yaptığı plana göre yanında Ahseni de getirecekti. Böylelikle Ahsenin ağzını arayacak ve Umutla ilgili düşüncelerini öğrenecektik. Bunu duyduğumda bende Yağmura madem böyle bir plan yaptın bu planı biraz daha geliştirelim dedim. Bir kafede buluşmak yerine kızlar gecesi yapmaya karar verdik. Ahsenin dedesi bizi tanımadığı için evimize gelmesine izin vermiyordu bu sebeple Yağmurun evinde buluşacaktık. Biz 3 kız Ahsenin ağzını ararken Umutu da Doğukanın evine gönderecektik. Biz Ahsenle konuşurken o da Umutun ağzını arayacaktı. Hem Doğukanla umut'un iyi anlaşmış olmasından hemde psikolog olduğundan dolayı insanları daha iyi anlayacağını düşündüğümüz için Umutla Doğukanın konuşmasına karar vermiştik. Doğukan da madem siz kızlar gecesi yapıyorsunuz bizde erkekler gecesi yapalım o zaman diyerekten diğer erkekleri de çağırdı. Yağmurların evine vardığımızda kapıyı çalıp açmasını bekledik. Dakikası dolmadan kapı Ahsen tarafından açıldığında ablamla gülümseyip sevecen bir şekilde bize bakan Ahsene sarıldık.

AHSEN: Hoşgeldiniz.

DEREN: Hoşbulduk.

TUĞBA: Hoşbulduk canım.

AHSEN: Gelin içeri geçelim.

Salona geçtiğimizde bizi Yağmur karşıladı.

YAĞMUR: Hoşgeldiniz.

Yağmurlada selamlaşıp içeri geçtik ve koltuklara oturduk. İlk önce Ahsen mevzuyu çakmasın diye bir film açıp izledik. Tabii ki cipsimizi, kolamızı ve filmlerin olmazsa olmazı patlamış mısırlarıda unutmadık. Komedi filmi açmıştık ve izlerken baya eğlenmiştik. Gülmekten çenemiz ağrımıştı. Kızlarla birbirimize bakıp artık vaktinin geldiğini düşünerek televizyonu kapatarak asıl konuya giriş yaptık. İlk önce Yağmur konuştu.

YAĞMUR: Bence bu kadar film izlemek yeter. Biraz da aşk hayatlarımızdan bahsedelim. Senden başlayalım Ahsen.

AHSEN: Neden benden?

YAĞMUR: Yani biz üçümüzün aşk hayatını az çok hepimiz biliyoruz. Ama senin aşk hayatınla ilgili hiçbir şey bilmiyoruz. O yüzden hadi ilk sen anlat.

AHSEN:  Yani aslında benim anlatılacak bir aşk hayatım yok.

TUĞBA: Sevgilin falan yok mu?

AHSEN: Yok.

DEREN: Peki aşık olduğun, böyle hoşuna giden, beğendiğin biri o da mı yok?

Ahsen bir süre durup düşündü. Ardından da ufak bir tebessüm oluştu yüzünde.

YAĞMUR: Bu ufak tebessümden anlaşıldığı üzere birileri var.

AHSEN: Yani tam emin değilim.

DEREN: Hmm peki bu emin olamadığın şahıs bu evin içinde mi yaşıyor acaba?

AHSEN: A-anlamadım.

TUĞBA: Hadi hadi anladın sen. Umut diyoruz, hakkında ne düşünüyorsun diyoruz.

GİZLİ PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin