•Yirmi Beş

50.9K 3.1K 2K
                                    



"Baaatuuuuuuu." Birinin yüzüme doğru fısıldaması ile gözlerim yavaşça açıldı ama karanlıktan başka hiçbir şey göremedim. Gerçekten o kadar karanlıktı ki hiçbir şey görünmüyordu.

"Baaaattuuuu." Kulağımın dibinden gelen değişik sesli bir fısıldama ile elim yorganıma gitti ve hızla yorganı kafama çekerek cenin pozisyonu aldım.

"Allahım, sen günahlarımı affet yarabbim. Nolur geri gönder odamdaki cinler yarabbim." Bir el üzerim de gezmeye başlarken yutkundum.

"K-kim o?"

"Cinim ben." Batıkanın sesi gelirken nefesimi bırakarak yorganı hızla üzerimden ittim. Gözlerimi açtım ama her yer hala karanlıktı.

"Noluyor amına koyayım kör mü oldum." Batıkandan bıkkınlık dolu bir ses yükseldi.

"Salak, uyku bandı var gözünde." Elim yüzüme doğru giderken bandı kavrayarak yukarı çektim ve saçlarımın arasına doğru bıraktım.

"Ne salak salak geliyorsun amına koyayım?"

Gözleri sinsice parlarken dudaklarının arasından alaylı bir gülüş geçti. "Ne kadar gerizekalı olabilirsin onu test ettim. Beni yanıltmadın." Göz kırparak yanımdan geçti ve odamın kapısının önünde durdu.

"Babam iki dakika içinde o pezevenk bu masada olmazsa onu masaya gömerim dedi." Gözlerimi devirerek ayağa kalktım ve ona kış kış hareketi yaptım.

Hiçbir şey demeden odamdan çıkıp gitti. Odamdaki banyoya girerek elimi yüzümü yıkadıktan sonra aynadan kendime baktım.

Berbat gözüküyordum ama yine de bir şekilde mükemmeldim be.

Senin ben düşünce yapını sikeyim aq

Bak beni kırıyorsun yazarcım bebeğim

Defoool

Elime bir avuç su doldurarak saçlarımın arasından geçirdim. Saçlarımdan akan su yüzümü akarken elimi havluya sildim ve odamdan çıktım.

Kendimi çok yorgun hissediyordum. Acaba piç kurusu yüzbaşı ne yapıyordu. Nefesimi dışarıya vererek ellerimi cebime soktum ve merdivenlerden inmeye başladım. Salonun önüne geldiğimde yüzüme bir tebessüm kondurarak bağırdım.

"HEEELLLOOOOOOĞ PRENS ONLİNE!!"

Annemlerin ve teyzemlerin bakışları bana dönerken babam sırıttı. "Kral çoktan online oldu aslanım sana gerek yok."

Hissettiğim laf ile olduğum yerde donup kalırken yavaş yavaş dizimin üzerine çökmeye başladım. Kuzenimin ve annemlerin kahkahaları salonda yankılanırken kendimi bir anda arkaya atarak bacaklarımı çarpık bir şekilde yere uzattım.

"Bir süre yerde kal, zaten hiç kalkamıyorsun da." Batının da soktuğu laf ile kalbim daha fazla acırken annem kahkahasını anında durdurarak Batı'ya zeytin attı.

"Sus lan, oğlumla tek ben ve kocam dalga geçebiliriz." Bu sefer annem ile babam kahkaha atarak yumruklarını tokuştururken yüzümü buruşturarak ayağa kalktım.

Batıkan hiçbir şey demeden kahvaltısını yapmaya devam etmişti.

"Neyse, kahvaltı edeyim bari."

"Yediğin laflardan sonra doyacağını düşünmüştüm ama amensizsin anlaşılan."

Gözlerimi bayarak babama baktım. "Baba sıktı bence artık."

Yüzünü buruşturarak kahvaltısına dönünce ağızımın ucuyla sırıtarak kahvaltılıkları tabağıma doldurmaya başladım.

"Oğluşum nasılsın?" Annemin sorusuna kafamı kaldırdım. Anlam veremediğim bir ifade ile bana bakıyordu. Tek kaşım havaya kalkarken ağızımdaki lokmayı yuttum.

KOMUTAN  | BXBNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ