prvé sklamanie

87 13 6
                                    

Barcelona je krásne mesto. Vtáčiky tu štebotajú... Čo to zase trepem?! Moje myšlienky sa občas správajú strelene. Snáď nie som zamilovaná alebo čo. Po pár stretnutiach s Jackom som zistila, že si celkom rozumieme. Smial sa na mojich nevtipných vtipoch a rozrehotal sa aj nad tým, keď som mu s vážnou tvárou oznámila, že vyzerá ako maltézsky psík.

Stále však čosi tajil. Keď mu niekto zavolal, musel letieť preč a mala som pocit, že sa so mnou schováva. Úchyl snáď nie je, už som ho stihla varovať, že ak sa o niečo pokúsi, nikdy nebude mať deti, ale stále mám pocit, že so mnou chce nejaký vzťah alebo čo.

Prechádzame sa po meste, nervózne sa obzerá na všetky strany až to nevydržím a opýtam sa, či je hľadaný zločinec. Vyvalí na mňa oči a opýta sa: "Čo-čože?! Nie! Ako si na to preboha prišla?!"
"Neziap na mňa, večne sa obzeráš po ľuďoch a..."
"Čau, Niall, to je ten tvoj objav?" Skočí mi do reči nejaký tmavovlasý kučeravý chlapec v našom veku. Zjavil sa tu ako veľká voda a kričí na ktovie koho.

"To snáď nie je možné..." zalapám po dychu, keď ho spoznám. Bol to ten Harry Styles, ktorého plagáty mala povešané moja fanatická sestra po celej izbe! Pozrela som na svojho spoločníka a došlo mi odkiaľ ho poznám. Ja hlúpa som bola asi slepá! Stopercent to bol Niall Horan, člen tej skupiny! A že vraj tu je na dovolenke! Pche! Hlavne, že o týždeň má koncert!

Vrazím mu facku, až sa mu zatočí hlava. Vtom ku mne pribehnú akísi obrovskí chlapi a držia mi ruky za chrbtom. Kopem a hryziem, ale som príliš slabá. Jack, teda Niall, na to celé pozerá s prekvapením a masíruje si svoje líce.

"Ty si jej tajil, že sme slávni?" zasmial sa Harry.
"Chcel som konečne zažiť niečo reálne a vy ste to zase pokazili!" Páni, nevedela som, že je taký výbušný. Keď začne nádavať asi odpadnem.

"Môžete ma láskavo pustiť?!" zavrčím a zrazu sa ich pohľady obrátia na mňa. Jeden z tých dvoch, ktorých si stále pletiem, sa ozve: "George, pusti ju, už nás neohrozuje."

Gorila George ma oslobodí zo svojho zovretia a ja pozriem na Nialla. Tvári sa ako vyoraná, no skrúšená myš. Začne mi ho byť ľúto, ale vtom sa spamätám.

"Prepáč, že som ti klamal, Katrina."
"Poďte chalani, nacháme tieto dve hrdličky na pokoji." Ten Styles je strašný debil.

Odídu a ja po dlhej chvíli prehovorím: "Môžeš prosím gorile Georgovi povedať, aby odstúpil?" Zatvári sa prekvapene, ale poslúchne.
"Prečo si mi nepovedal skôr, že si členom tej zkurvenej skupiny?!"
Zachveje sa pri mojich slovách, zrejme čakal, že sa mu hodím k nohám. To je teda pán spevák na omyle.

Stále neodpovedá, preto od neho odstúpim a premýšľam, či by bolo príliš kruté zakričať na celú ulicu, že je to práve on. Jasné, mal na sebe iné oblečenie a trochu makeupu, či čoho, ale aj tak by ho ľudia spoznali. Podľa mojej sestry mal byť ešte v Londýne.

Rozhodnem sa ale, že taká mrcha nebudem a jednoducho sa teda obrátim a odídem.

Letný flirtWhere stories live. Discover now