prvá láska

59 3 5
                                    

Nesnaží sa za mnou bežať. Na jednej strane ma to mrzí, pretože vyzeral vážne milo a ja som už dávno nemala žiaden vzťah. Žiaden reálny vzťah. Vlastne, ten som nemala nikdy.
Aj keby sa so mnou chcel len priateliť bolo by to fajn. Ale tá vec s kapelou to úplne pokazila. Ako spolu môžeme byť, keď ma pri prvom rande zmasakrujú jeho šialené fanynky na čele s mojou sestrou?!

Na druhej strane ma to však teší. Strávila som s ním pekný čas a nakoniec to skončilo, tak ako končí všetko. Na môj vkus až prirýchlo. Vzdychnem si a pomaly kráčam ďalej. Uvedomujem si, že chcem, aby ma dobehol. Aby ma zastihol. Preto idem ako slimák. Nahnevám sa sama na seba.

Dovolím si však malé obzretie. Jasné. Stojí tam, kde som ho nechala ako soľný stĺp. Pozerá mojím smerom, ale nehľadí na mňa. Spomína na minulosť so mnou a zrejme sa rozhoduje, či za to stojím. Vtom k nemu podíde ten s tými kučeravými vlasmi a niečo mu pošepne do ucha. Zasmeje sa. Jack, teda Niall hľadí striedavo naňho a na mňa. Už som úplne obrátená ich smerom, ľuďom síce prekážam v chôdzi po ulici, ale je mi to jedno.

Viem čo mu ten idiot povedal. Že budú krajšie, lepšie a neviem čo ešte. Od začiatku som videla, že ma nemá rád. Dočerta! Záleží mi na tom. Na ňom. Až príliš. Kedy som sa doňho stihla zamilovať tak, že naňho myslím každú chvíľu pred spaním? Nie. Tichý hlások v mojom vnútri sa ozve. Nie si zamilovaná, skôr pobláznená.

No možno sa snažím len schovať ten smútok, ktorý ma zachváti, keď vidím Niallovu tvár. Odmietavú tvár. Nahnevám sa. Kto je, že ma takto ovláda?! Ako bábku, ktorá túži len po jeho úsmeve? Obrním svoj mozog pred návalmi lásky. Sú to iba chemické reakcie, vravím si. Nič viac.

Otočím sa a definitívne odchádzam.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 22, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Letný flirtWhere stories live. Discover now