3.Filéna The Killer - príbeh

359 28 28
                                    

Filéna Hopkins bola krásne dievča so sexy zadkom a stehienkami,presne tak,ako mala Jam. Filéna mala hnedé vlasy,neobvyklé ružové oči. Nosila väčšinou fialovú mikinu s čiernou sukňou a prúžkovanými,čierno červenými podkolienkami. Ale Filéna netušila,že na ulici sa nachádzajú hocjaký sukničkári. A Filéna bola iná pár vecami: bola fanúšička Trollpasty a milovala filé a z Trollpasty hlavne Keffa a Jeffa zemiaka. No,prejdime k jej príbehu.

Filéna bola v jedného dňa v škole. Stále myslela na Keffa a Jeffa zemiaka. Nevedela sa rozhodnúť,ale povedala si,že ona má podobný život ako Keff. Tiež prišla do novej školy,akurát že sa vysrala volako z deviateho ročníka. Veľa tchorov sa čuduje,lebo Filéna prepadla milión krát. A tak jej začali na strednej kvôli tomu tlačiť hovná do úst,potierať jej filé šťankami a zosmiešňovať Keffa.

Filéna odchádzala zo školy. Na zástavke čakala na autobus a keď čakala dlhšie,nudila sa a tak si tam čupla a začala klásť klobásy na trávu. Keď sa pri tom moc a naozaj bavila,všimli si ju také sliepky. Boli tri. A boli to šikanátorky. Rýchlo si vyhrnula sukňu a nohavičky hore. Bolo neskoro,videli ju a začali sa smiať. Filéna sa nasrala a sadla si znovu na lavičku.

,,Postav sa."rozkázala jej jedna z nich,taká smradláčka. Volala sa Šeherezáda.

Filéna tak nespravila a ukázala jej prostredník. Nakoniec ju postavila jedna ďalšia z nich,ktorá sa volala Kleopatra. Začali si ju hádzať jak loptu a jej prdelka sa krásne triasla. Nakoniec im utiekla a ešte predtým ich stihla všetky pobáchať lopatou. Filéna síce prešla behom 3 metre za jednu hodinu,ale teraz prešla viac. Rozutekala sa k svojmu domu. Otvorila dvere,tašku zasrala volakde do kúta a bežala hore sa rozprávať so svojimi plyšákmi. Robila ich sama. Po stene mala kresby Keffa,Jeffa zemiaka a ostatných,napríklad ešte škriatka Bena chalúpkára a Bezokého Jokera. Bolo to krásne,aj keď malovala ako trojročné decko. Pozerala sa na svoje diela a v hlave si to chválila,že jaké krásne obrázky,ona je asi druhý Picasso. A keď videla tie ušité bábky Keffa a Jeffa zemiaka,roztancovala sa.

Na druhý deň

Bola už sobota. Filénka sa posrala,keď zistila,že pôjde k známym jej rodičov a budú tam aj tie tri oxidovať. Áno,Šeherezáda,Kleopatra a Mária Terézia. Je tam menšia oslava,pretože tý známy majú v ten deň obaja 876 rokov. Mali tam ísť našťastie až o šiestej večer. No vtedy bolo už päť hodín. Filéna čítala Trollpastu a bola spokojná. Zrazu za sebou cítila dotyk na ramene. Otočila sa so strachom. Bol to Keff!!

,,Keff!"zľakla sa až sa posrala.

,,V pohode,Filéna."zasmial sa. ,,Ja viem,že ma máš rada. A tak,na oslave ťa spravím krásnou."

,,Dobre."objala ho. ,,Ďakujem,ty biela sviňa."

,,Neni zač,mäso heglavé."zasmial sa.

Na oslave

Keď už boli v ich dome,Filéna zostala vonku. Jej brat,ktorý sa volal Meat a bol o dva roky mladší (čiže mal 14) začal lietať a liezť po dome,no potom ho už dostali vdnu. Filéna zostala radšej vonku. Keď už tie tri prichádzali,začali jej nadávať do bieleho prasaťa. Filénka si chcela z toho cvrknúť a usrať,ale ony ju stihli zapáliť,poliať vodkou a bielidlom takisto,ako Keffa. Svine zasraté. Keff sa rozbehol za nimi a všetky zahebával kefkou. Potom začali všetci kričať a volali záchranku,no Keff ju stihol zahasiť a schoval sa za dom.

V nemocnici

Prebudila sa. Jej mamka s tatkom sa tešili a začali z toho smradiť prdy. Filéna ich poslala do boha a zrazu tam prišiel volaký čurák so šálom až po nos,slnečnými okuliarmi a klobúkom. Mal taktiež kabát. Keď Filénka zbadala jeho čierne škuty po ramená,pomyslela si,že je to Marilyn Manson.

,,Marilyn Sralin!"zaradovala sa a chcela sa postaviť,no tá smradlavka nemohla.

,,Som Keff,slepá."usmial sa a dal si dole šál. A mal v hube kefku jak nejaký neandrtálec. ,,Ale nevadí...si krásna. Zachránil som ťa,ty mäso sprosté."

,,Awww,dík,Keff!"posrala sa.

Doma

Filéna bola doma o polnoci. Všetci chrápali. A ona si prilepila bolestivo mäso ku xichtu. Vedľa nej si honil Keff a čakal,kým sa udrbe. Mala tento krát čierno ružové škuty a červenú mašľu. Podišla do spálne. Obom rodičom napchala mäso do papule a oni sa zadusili. Potom prišla ku bratovy. ,,Choď do jedáľne,moje mäso."a zadusila ho taktiež filém. Potom odišli obaja do boha.

Kratšie a nudnejšie,ale Ninkin príbeh viem len trocha. XD

Keff THE KILLERWhere stories live. Discover now