5.Ben princess chalúpkar - príbeh

364 29 17
                                    

Ben mal 15 rokov. Bol to malý,blonďavý a rozkošný zmrd. No nemal veľa kamarátov,kvôli jeho detinskosti a výške. Meral meter 55 a mal rád ružovú. Vždy miloval hry s princeznami a podobné. Do školy nosil ružové šatičky,alebo normálne,farebné ,princeznovské šaty. Každá baba mu závidela. Raz si našiel hru Princess House Simulator. Mala peknú grafiku,mohol si tam stavať ružové domčeky a žiť tam s princeznami. Čítajte jeho príbeh.

Ben v jedného dňa prišiel do školy s krásnymi,ružovo-bielymi šatami. Nemali ramienka,hore na jeho malých ceckoch mal bielu časť,pod tým ružovú mašľu a 'sukňu' ružovú. Spravil si na škuty dva malé copíky s bielymi mašličkami tak,aby sa mu to hodilo k šatom. Naniesol si na pery ružový rúž,riasenku a bielo-ružové očné tiene. Sadol si do lavice. V škole ho šikanovala banda. Jeho mater ai myslela,že jeden z bandy je jeho najlepší kamoš. Síce to tak bolo,no dávno. Ešte keď nebol taký macherský zhnitý zmrd pošukaný,ale normálny chlapec. Jeho mamka s fotrom sa poznali s jeho mamkou a fotrom.

,,Čau,princezna!"zasmial sa mu so xichtu a zhpsil ho spolu s jeho princeznovskou kabelkou na zem. Všetci z bandy mu začali kopať do vajec a on sa z toho spravil.

Keď už zazvonilo,Ben si sadol do lavice a čakal na príchod toho prísneho zakomplexovaného idiota,čiže učiteľa. Keď prišiel,Ben sa postavil. V tom perverznom zmysle. Učiteľ sa zamiloval do ňho a Ben do učiteľa. No bol medzi nimi rozdieľ. Vekový. Učiteľ mal asi 58 rokov a ben len úbohých 15.

Doma

Ben prišiel domov. Jeho mater varila obed. Ben šmaril jeho tašku na jedálny stôl,že sa váza rozdrbala na kusy a popadali odtiaľ kvetiny.

,,Ahoj,mater!"pozdravil,podišiel k nej a zaškeril sa.

,,Ahoj,no čo ty malý panghart,nedostal si dobrú známku?"usmiala sa.

,,Predstav si,že nie."zasmial sa. ,,Práveže som dostal jednotku."

,,Si debil...zmizni mi z očí!"nasrala sa. Benova mater žiadala od neho samé päťky,štvorky a trojky. A žiadne jednotky a dvojky. Ben sa nasral a odišiel hore.

Zapol si svoj zasraný,ružový počítač a dal si tam cédečko Princess House Simulator. Tam môžeš nahackovať prachy a spraviť si svoj vlastný princeznovský dom. Začal to hrať. Postaval tam vilu Hello Kitty a dal tam svoju figurínu. Hral a hral a hral.

Po dvoch dňoch

Ben si išiel vyvetrať prdel von. Prechádzal sa okolo nejakých prihoretých ľudí. Zrazu stretol tú bandu a hneď sa posral,že tam bola záplava trusu. Začali sa mu vysmievať,že je gay a že je princezna. Nakoniec mu jednu struhli,prisolili a ďubli. Ben zajajkal. No oni ho vzali jak nevestu k mostu a zdrbali ho do rieky. Keď padal,smiali sa jak prihoreté opice idiotské. Odišli rýchlo preč. Ben sa utopil.

No večer asi o polnoci sa znovu prebudil.

Jeho mamka zistila,že Ben skapal. Stále si myslela,že ten sráč je jeho najlepší kamarát a tak mu predala hru Princess House Simulator. Sráč to začal hrať. Hra mu sekala,nešla vypnúť,dokonca to robili princezné v trojke. Na druhý deň našli sráča skapatého.

Trololol,Ben je princezná xDDD inak tú cp mám moc rada :3 :D

Keff THE KILLERWhere stories live. Discover now