29

3.1K 94 75
                                    

Philippas perspektiv

"Kom igen! Philippa! Vakna!" 

Jag öppnar mina ögon och ser hur Axel hoppar upp och ned i MIN säng. Noel är utom synhåll, men jag hör hur vattnet rinner inne på badrummet så jag antar att han duschar. 

Jag vänder på mig under täcket och lägger min kudde över huvudet. "neejjjjj" stönar jag. "Aw, du är så söt, det är inte så konstigt att Noel gillar dig" säger han och småskrattar lite. 

Jag tackar gud över att jag har kudden för mitt ansikte, för jag rodnar något rejält mycket just nu. 

Vattnet slutar rinna, jag fortsätter med att ligga kvar i sängen och Axel börjar hoppa i sängen åter igen. Noel kommer ut från badrummet med en handduk runt midjan. "Ey, lägg ner, du kan skada henne!" 

Jag sätter mig upp i sängen och fnissar till lite. "Jag är okej Noel" säger jag. Han ler mot mig och Ludwig himlar med ögonen. Han kommer fram till mig och lägger sig intill mig i sängen. "Har du sovit gott?" frågar han och jag lutar mig mot honom. "Jarå" svarar jag och gäspar lite svagt. 

"Awwwwwwwww" säger Ludwig bakom oss. Noel tar upp en kudde och kastar den mot honom innan han sedan lutar sig ner för att kyssa mig. Jag knuffar försiktigt bort honom. "Inför dem? Glöm det" viskar jag tyst nog för att bara han ska höra. Jag reser mig sedan upp och går in till badrummet för att byta om. 

Jag tar på mig en gul bikini och sedan ett par shorts och en t-shirt över. När jag kommer ut från badrummet igen är alla de andra redan klara för att gå. Vi går ner till vattenlandet och det tar inte lång tid innan vi alla har hoppat i vattnet. 

Jag och Noel är några meter ifrån de andra tre killarna. 

Han tar tag om min midja och kramar om mig bakifrån. "Varför kramar du mig nu?" frågar jag och fnissar till. "Jag gillar bara att vara nära dig" säger han och jag ler brett. "Samma här" säger jag och vänder mig sedan om så vi tittar rakt in i varandras ögon. Vi lutar oss mot varandra och nästan precis innan våra läppar möts blir vi avbrutna av Ludwigs röst. 

"Ey, Noel, kom, vi vill åka den vattenruschkanan med en sån ring, men man måste vara fyra" säger han och vi vänder oss mot de andra. "Men jag kan inte bara lämna Philippa här" säger han och Ludwig himlar med ögonen. Jag kramar om hans hand. "Gå du, jag kan sola eller något, jag är ganska blek ändå och det är svinvarmt ute idag, och inga moln, alltså helt perfekt" säger jag och ler mot honom. 

Han kysser mig på kinden. "Tack, jag lovar att jag inte kommer vara borta för länge"

***

Det slutar med att jag somnar i solstolen. Men det spelar ingen större roll för mig. Jag gillar att känna den varma solen mot min hud. När jag vaknar upp senare svettas jag dock väldigt mycket. Det är inte ens högsommar och Sverige bjuder på detta vädret? Wow. 

Jag hoppar ner i vattnet för att svalka av mig och sedan går jag upp till min handduk. Innan jag sätter mig ner i en solstol igen köper jag en kall dricka och en macka. Jag börjar bli lite småhungrig. 

Jag tror det har gått en timme snart, men jag försöker att inte tänka så mycket på det, jag vill ju att Noel ska ha kul. Jag börjar snacka lite med kvinnan intill mig. Hon berättar att hon har en son i ungefär min ålder och andra saker om deras liv. Hon verkar supertrevlig men skulle tyvärr dra allt för tidigt. Så hon tog sina saker och lämnade mig ensam. 

Jag lägger mig ner i solstolen igen i väntan på att Noel ska komma tillbaka. Precis som innan somnar jag till en stund men väcks sedan av att någon ganska kall person lägger sig ner över mig. Såklart är det Noel. "Du är så kall!" utbrister jag. Han tittar ner mot mig och ler brett. 

"Ska vi gå?" 

"Ja" säger jag och vi reser oss upp. Våra händer flätas samman och vi börjar lämna utomhusbadet. "Kom" säger han plötsligt och börjar dra med mig in till inomhusbadet. Han drar med mig ner i vattnet så vi står under en hink liknande grej. Undrar vad den gör dock?

"Du, kyss mig" 

Jag tittar på Noel precis som om han sagt något dumt. Fine att vi kysstes offentligt utomhus innan, men då var det knappt någon där. Här är det jättemånga inne. 

"Här?"

Han nickar. Jag tittar runt omkring oss för att se vilka som är omkring oss. Men innan jag hinner tänka tar Noel tag om mitt ansikte och pressar våra läppar mot varandra. 

Jag drar efter andan när iskallt vatten plötsligt hälls över oss. Jag tittar upp och ser hinken vara upp och ned nu. Det är alltså det den är till för...

"Vill du bli min flickvän?"

Leendet på mina läppar blir bara större och större. Jag nickar glatt och han kysser mig åter igen. 

"Så du vill verkligen ha mig?" frågar jag och han nickar. 

"Såklart..du är, underbar. fast du kanske tycker vi går för fort fram? Vi kan vänta med att bli tillsammans annars..jag bara gillar dig så mycket och-"

Eftersom jag inte riktigt når upp till hans läppar lägger jag min hand över hans mun. "Tyst Noel. Jag vet inte vad mina föräldrar kommer säga men just nu struntar jag i det. Jag gillar dig, mycket"

Han ler och kysser mig igen. 

han i trean ➳ noel flikeDär berättelser lever. Upptäck nu