Povedz mi celú pravdu

1K 45 2
                                    

Claire
On" Ja som upír " preboha Krista triasla som sa jak neviem čo . Bála som sa . Preboha vždy mi mamka hovorila o mýtoch a nadprirodzených bytostiach . Ale toto . To neni skutočne je to len zlý sen . Dala som si ruky na oči a plakala . Nevedela som čo mám robiť . Jackson sa ku mne priblížil a pomaly dal ruky dole a upokojoval má . Išiel má objať no ja som sa ho bála . Kopla som mu kolenom do rozkroku a dala mu facku keď bol na kolenách . Začala som utekať jak som len vládala , jak mi nohy stačili . Už som bola blízko pri dome . Rýchlo som otvorila a zavrela za sebou utekala som do izby . Zavrela som sa . Schulila do klbka a plakala a plakala zrazu som cítila vánok . Predomnou stal Jackson . Rýchlo som sa postavila a utekala otvoriť dvere . Ale on ich zabuchol a bol za mnou a ja otočená k dverám . ( hore na fotke ) . Jackson " nikdy by som ti neublížil , nedotkol by som sa tá nikdy . Budem tá len chrániť . Nechcem ti ublížiť , viem aké je to zastrašujuce ale ver mi vysvetlím ti to ."
Ja " ja ja ja sa tá bojím tak moc ." Začala som plakať až som sa dusila . Skĺzla som sa dole po dverách a dala kolena k hlave . Plakala som stále a stále . Zrazu má dvihol , a objal . Nikdy by som nepovedala že sa budem obimat s upírom , no on bol jediný ktorý je teraz pri mne .
Začal má utešovat môj plač ustal a pomaly prestal . Pozrela som na neho s červenými očami . Pozeral na mna a dal mi pusu na čelo .
On " hovoril som že ti neublížim ani nikdy by som ti neublížil. Mám tá veľmi rad vysvetlím ti to ." Ja " povedz mi celu pravdu ." On " čo by si chcela vedieť ?" Ja " koľko máš rokov ?" On " v ľudských 19 v upirskych 185 rokov ." Ja " preboha ( dala som si ruku na ústa ) to -to -to myslíš vážne ?" On len prikyvol . Ja " a a jak sa ti to vlastne stalo ?" On " ach , bol rok 1834 , 12 november , bol som v bare . Porezal som sa nechtiac o pohár , jedna žena vedľa mna má stále pozorovala . Keď som išiel vonku , niekto tam strieľal s puškou , a postrelili má , ona pribehla ku mne a povedala že mi pomôže ak chcem ale bude to kruté . Ja som len prikyvol kusla mi do zápästia a dala mi ho k ustam . Zlomila my väz . Zobudil som sa až ráno v nejakom dome a v tom teraz bývame my všetci upiry . Okrem nej lebo zomrela , bola zavraždená ." Ja " oh to má mrrrzzi ,nevedela som že máš takú inú minulosť , a kto každý tak býva ?" On " Ja , 5 kamaráti , 3kamarátky . Keďže mame veľký dom s 25 izbami takze v pohode . Predtým som žil inde no vrátil som sa naspäť a spoznal som teba ." Usmial sa . Ja " čo čo budeme teraz robiť , a a ako to že nezhoris na slnku ?" On " haha , koľko upirskych filmov si pozerala ?" Ja " tá dosť " usmiala som sa . On " niektorý nosia prstene niektorý majú v sebe gén proti slnku ako ja , ale mám pre istotu prsteň ." Ja " aha tá momentálne má nenapádajú žiadne otázky ,som ku unavená ."  On " tak ja pôjdem aby si sa vyspala ." Chytila som ho za ruku viem žeby som nemala ale chcela som aby ostal . Ja " prosím ostan keďže na dnes mám veľa veci v hlave a bojím sa kus " on " jasne že ostanem " lahol si na posteľ a dal si dole trička omfgggggg on má tehličky pozerala som na neho a neuvedomila som si že mám pootvorené ústa . On " mám si obliecť tričko keďže bojím sa že má zjes v noci " Ja " hej , vlastne ne ne ne v pohode môžeš byt takto mne to nevadí ." On " okay " ľahol si vedľa mna a ja som sa otočila on prehodil cezomna ruku a pritiahol si má bližšie ku mne a vdýchol moju vôňu . On " dobru princezná " viac som nepočula lebo som zaspala v hlbokom spánku ......

Dúfam že sa páčila ďalšia časť . Dáme dnes ešte jednu ? Do tretice všetko dobre ne ? 😂 zatiaľ ahojte
-D

KING VAMPIRE Where stories live. Discover now