Korunovácia?

776 37 0
                                    

Ja"prepáč ." Ona má buchla do hrude a povedala " vôbec má to nebolelo zabudol si ? Robila som si srandu ." Prekrútil som očami . Ja " veď počkaj ." Zácal som ju bozkávať na krku a ..........

Časť aspoň 15+ ( na vlastne riziko )
Claire
Včerajšia noc bola úžasná . A je tu další deň . Deň ktorý s radosťou privítam . Pozrem na druhu polovičku a Jackson tu neni . Asi niečo vybavuje . Vytrepala som sa s postele a umyla . Obliekla sa a išla do kuchyni . Našla som tam lístok .
Ahoj láska dúfam že si sa vyspala dobre . Išiel som niečo vybaviť za otcom ohľadom korunovacii keďže si bola chorá tak sme to preložili na pondelok . Dnes je sobota . S matkou budeš nacvičovať korunováciu a podobne veci . V ladnicke máš krv myslel som že budeš mat chut . S láskou Jackson <3

Korunovácia ? Vážne ? Bože môj ....
Vybrala som krv a napila sa kus som sa zhnusila alebo po čase mi to už zachutilo . Pozrela som na hodinky čas bol 10.28 . To tak dlho som spala . Veď nevadí . Urobila som si raňajky . Vajíčkovy chleba . Najedla som sa a rozmýšľala čo budem robiť . Rýchlo som sa premiestnila do obývačky . Ups. Spadla váza keďže na brzdenie nie som zvyknutá . Rýchlo som popratala črepiny. Išla som si zapnúť telku . V telke išiel horor . Zajatí démonov 2. Ten film mám rada aj keď sa bojím .
Keď som dopozerala rozhodla som sa ísť do sprchy . Vyzliekla som sa a pozrela do zrkadla. Mala som husté riasy a pleť akoby opálenú. K tomu som mala husté pery o dosť väčšie . A svetlejšie vlasy . Stihli pas úplne . Matičko ja vyzerám tak ako som kedy chcela . Vlasy som mala dlhšie o dosť . Asi 8 centrimetrov . Pozerala som sa do zrkadla a chcela som vidieť ako vyzerám keď som upír . Sústredila som sa na samu seba . Keď som otvorila oci mala som jedno červene a druhé žlté bolo to prekrásne . Keď som pozrela má svoje zuby špicáky som mala ostré a vedľa špicákov som mala menšie špicaky . V dolnej časti zubov som mala dve malé ostré zúbky . Ja mám 3-jite špicaký? Úžasne . Cítila som vôňu vanilky a čokolády .  To iste cítim na perinách . Jakcson!
On " obdivuješ sama seba ?" Ja " a áno prvý krát sa vidím takto a som taká aká som chcela byt ." Usmial sa a v momente bol u mna teda za mnou chytil má za pas a pošepkal " chceš upirsky sex ? Chceš ho zažiť ?" Ja " áno pán môj chcem ale chcem sa osprchovať ." On " tak poďme do sprchy ." Ukázal tesáky svoje . Ja " ja mám krajšie zúbky ." Usmiala som sa. On " ty si cela krásna ."
Vošli sme do sprchy . Začal má bozkávať všade ako mohol . V očiach mu bolo vidieť plamene vpijal sa do mojich oči túžbou . Ja tiež .
Masíroval mi prsia a potom prešiel dole k mojej vagíne . Začal má lízať . On má dokonalý jazyk. Prišiel ku mne hore a ja som mu to opatila. Moc som ho dole dráždila. Až vrčal.
V sekunde som bola nalepená na stene a mala okolo neho nohy . On " chcem niečo skúsiť ." Ja " tak skús ." Pošepkala som mu . On sa šibalsky usmial a vrazil do mna jeho kamaráta . Začali sme dychčať. Prešiel mi po krku tesákom . Ja som pozrela na neho a kývla hlavou že má dovolenie . Kusol má do krku bolo to ohromujúce priam božské . Tomu sa hovorí upirsky sex . Odtiahol sa o mojho krku a tvrdo priprazal. Hypnotizovala som mu žilu. On " napi sa láska mne nič nespravis ." Hneď som sa mu zakusla do krku . Prvý krát niekomu kúšem čo krku . Mal ju sladkú ako med . Prestala som piť a v očiach som mala plamene . Videla som v odraze skla v sprchovaciom kúte . Dala som mu vášnivú pusu . Napadlo má niečo . Upirskou rýchlosťou som nás premiestnila na posteľ . Bol kus vydešený ale ja som sa diabolsky usmiala . Sedela som na ňom . Sadla som si na jeho kamaráta a začala sa hýbať hore dole . On vzdychal a ja s ním . Po pár minútach má otočil pod seba . Chytil my boky a začal tvrdo prirazat . Ja som mu dala ruky na chrbát a od slasti zakricala . Zrýchľoval a zrýchľovať a tvrdšie priprazal ja a on mali sme tesáky vonku . Bolo to tak intenzívne že až som mu poškriabala chrbát . Tiekla mu krv ale jemu to nevadí . Keď som bola človek tak bol nežný .
Ale tento a včerajší sex to je extrém . Urobila som sa zakričanim jeho mena . On vytiahol svojho kamaráta a vystriekal sa na mna . On " ou prepáč to som nechcel ." Ja som sa zasmiala . Ja " nevadí upirik ." Utrel to so mna . A ja som dýchala ako o život on tiež . Pozreli sme sa na seba a celé paplony boli mokré . On " ty si my ale dračica . Skočila si na mna ako na nejaké zviera ." Ja " nechala som sa uniesť to tie pocity ." Pohladil ma po líci . On " nevadí láska viem aké to je ....."

Pokračovanie nabudúce
Ahojte upirkovia . Nejak sa nám Claire rozbehla nemyslite ?
Dúfam že sa časť páčila . Dnes vyšiel další diel " Upiria manželka ."
Ahojte zatiaľ
-D

KING VAMPIRE Where stories live. Discover now