Chapter 8

580 82 1
                                    

-
Holly

-

Αυτό που είναι ξαπλωμένο μπροστά μας μάς κάνει να τσιρίξουμε από το σοκ.

Ξαπλωμενη στο κρεβατι ειναι η Anna , αλλα οχι οπως την εχουμε ξαναδει/Το προσωπο της Anna ειναι καλυμενο απο μικρες , ματωμενες χαρακιες και παραξενα μοβ χρωματα να κυλουν κατω στους χλωμους ωμους της και τα ποδια.Τα μαγουλα της Anna ειναι απαλα ροζ και ζεστα σαν φωτια, και οι βλεφαριδες της σφηχτα κλεισμενες.

Καμια μας δεν μιαλει.Απλα στεκομαστε σε σοκ.

"Τι στο διαολ..."λεω.Δενμ πορω καν να τελειωσω τηνπροτασαη.Ειμαι αφωνη.Πως συνεβει αυτο;Τι στο διαολο;

"Σε παρακαλω μην εισαι νεκρη , σε παρακαλω μην εισαι νεκρη"η Macy λεει , σταυρονοντας τα δαχτυλα της και πηγαινοντας μπρος - πισω.Εχουν συμβει τοσοι πολλοι τραγικοι θανατοι στο κουκλοσπιτο.Ελπιζω να μην ειναι αλλος ενας , αλλα βλεποντας το πως ειναι η Anna , μπορεις να πεις οτι εχει....Φυγει.

"Πως συνεβει αυτο;"Η Lola ρωταει , μπερδεμενη.Εκεινη την στιγμη ενας Harry μπαινει μεσα στο δωματιο σαν συφουνας.

"Κοριτσια!Υποτειθετε οτι επρεπε να ησασταν κατω!"η δυνατη του Harry , βαρια φωνη ακουγεται σαν εκο στο ησυχο δωματιο.

"Συγνωμη , Harry , ειναι η Anna , κοιτα!"η Juliet λεει , τα δαχτυλα της δειχνουν την Anna. Ο Harry πηγαινει στο κρεβατι της Anna.

"Αλλη μια παει"ο Harry λεει , κρατοντας το κοκκινο απο αιμα σωμα της Anna στα χλωμα χερια του.

"Juliet , βοηθησε με να θαψουμε την Anna εξω"ο Harry διαταζει την Juliet.H Juliet ακολουθει τις διαταγες του και φευγει μαζι με τον Harry. Ειναι τρελο το πως ενα ατομο πεθαινει , και ο Harry δεν νοιαζεται καθολου.

"Εμ , ας προσπερασουμε το πρωινο σημερα κοριτσια"ο Harry λεει , βγαινοντας απο το δωματιο με την Αnna και την Juliet, αφηνοντας μονο την Macy , την Evie , την Lola , την Liz , την Sarah , την Dakota και εμενα στο δωματιο.

"Κατι συμβαινει κοριτσια"η Macy λεει , βαζοντας το κεφαλι της στα χερια της.

"Συμφωνω.Πρωτα η Jess , τωρα η Anna;"η Sarah κουναει το κεφαλι της.

η Lola γερνει στο αυτι μου και ψιθυριζει" Μηπως πρεπει απλα να πουμε στην Macy και την Sarah;" ανασηκωνω τους ωμους μου για απαντηση.Μπορουμε στα αληθεια να τις εμπιστευτουμε;

"Macy , Sarah" H Lola αρχιζει να μιλαει , κοιταντας και τα δυο κοριτσια.

"Τωρα, ξερω οτι ειναι δυσκολο να το πιστεψετε , αλλα η Juliet σκοτωσε την Jess και την Anna" H Lola τελειωνει την προταση της.Η Macy και η Sarah απλα ξεκινουν να γελανε.

the dollhouse | h.s. - Greek TranslationWhere stories live. Discover now