Yine Mi Sen ?!!

42 9 4
                                    

Okul bitmişti , herkes dağılmıştı . Okulda sadece Ae,Luhan,Jongin,Suho ve Kyungsoo vardı . Sınıfta konuşuyorlardı . Kyungsoo çantasını aldı " Artık gitsek diyorum " . Herkes onaylamıştı . Okuldan çıktılar kısa bir süre sonra ayrıldılar .. Ae eve girdi ve kapıyı ayağıyla kapattı . Çantasını salona fırlattı . ( Koymuyor da fırlatıyor :D ) Direk mutfağa yöneldi ve dolabı açtı ve geri kapadı . Dolap nerdeyse boştu . Bir şeyler alması gerektiğini düşündü . Odasına doğru yürüdü .

Odaya girip bir kaç kıyafet çıkarttı . Üstüne siyah t-shirt altına da siyah bir pantolon giymişti . Cüzdanını ve telefonunu alıp evden çıktı . Sakin yolda yürüyordu tam markete gireceği an birisi onu sürüklemişti .. Ae etrafına bakındı yine aynı yer , aynı sokak .. Karşısındaki beden durmuştu . Kim olduğunu tahmin etmişti ve tahmini doğruydu . " Yine mi sen ?!! Bırak artık peşimi Chanyeol !!!!! "

Chanyeol giderek ona doğru yaklaşıyordu ." Peşimi bırak artık ! Geçen sefer dersini almadın sanırım .!!" Chanyeol Ae'e iyice yaklaştı ve kulağına fısıldadı "Sende almamışsın ..Peşini bıraktığımı sanmıştın değil mi ? Bazı işlerim vardı bebeğim . Biliyor musun ben açım san--"

Ae daha fazla dayanamamış ve karnına vurmuştu .Yine başlıyorlar !! Chanyeol onun kız olmasını umursamıyordu .Chanyeol Ae'nin karnına ve yüzüne yumruk atıyordu .. Ae kendini toplamaya çalışıyordu ve başarmıştı da . Ayağa kalktı . Artık buna dayanamıyordu !!

Chanyeol ve Ae kavga etmeye devam ediyorlardı .. En sonunda Chanyeol gitmişti ama Ae :/ Daha fazla ayakta duramadı ve yere yığıldı . Nefret ediyordu , bu hayattan nefret ediyordu ! Kendini biraz toparlamıştı o sırada eline bir kan damlası düştü . Eli direk burnuna gitti .Burnu kanıyordu . " Bunu ödeyeceksin ! " diye sinirle tısladı . Ayağa kalmıştı ve yavaş yavaş yürümeye başladı karnı acıyordu .

Evine az kalmıştı ama o sırada yeni çocukları gördü . Ah , hayır ... .Ailesi bugün evde yoktu , bu onun işini kolaylaştırmıştı . Ae adımlarını hızlandırdı ve hemen eve girdi . İlk işi banyoya gitmek oldu . Burnu kanamayı kesmişti . Duş alıp yaralarını temizledi . Üstüne rahat kıyafetler giyip yatağa uzandı . O çocuklarda birşey vardı . Bunu hissedebiliyordu .. Esnedi ve gözleri yavaşça kapandı .

Telefonun sesi kulaklarını tırmalıyordu . Telefonu açıp uykulu bir şekilde " Alo " dedi . Luhan bağırarak " Uyan ! Okula geç kalmak mı istiyorsun ? " Ae yataktan aceleyle kalktı ve dolabını açtı . " Okul vardı değil mi ? Ahh nasıl unuturum ! " " Son 10 dk hızlı ol " Ae bağırdı " Neee ! 10 dk mı ? Luhan ben kaptıyorum hazırlanmam lazım ." dedi ve telefonun Luhan'ın suratına kapattı .

....

Çocuklar Ae'yi bekliyorlardı .. Ae en sonunda görünmüştü Suho gülümseyerek ona baktı :) Ae ise sızlanıyordu , her yeri ağrıyordu . "GÜNAYDIINN " dedi Kyungsoo .. Ae de aynı şekilde "Günaydın" dedi . Jongin kolunu her zamanki gibi Ae'nin omzuna atmasıyla Ae sesli bir şekilde küfür etti . " Seni piç ....acıdıı. " Suho'nun dikkatini birşey çekmişti . Ae ne kadar saklamaya uğraşsa da morluklar ve izler dikkatli bakılınca kendini belli ediyordu .

Suho Ae'nin kolunu tuttu ve hırkayı sıyırdı , birisiyle kavga ettiği belli oluyordu . " Kiminle kavga ettin ?! Yine o piç mi ?!! Elimde kalacak bir gün ... Neden bize söylemedin ?" Ae susarak konuşmak istemediğini belirtti . Yol boyunca hiç konuşmadı , okulun önüne geldiklerinde derin bir nefes aldı ve okula doğru yürüdü .

Sınıf kapısını açtı ve içeriye girdi . Kimsenin bugün onunla konuşmasını istemiyordu . Bu yüzden sinirliymiş gibi yaptı . Ona bakanlar hızlıca başlarını başka yöne çeviriyorlardı .

Tüm gece uykusuz kaldım . Biraz uyumalıyım . Yorumlarınızı bekliyorum :D



New Life New FriendsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin